OSTEBOLLER | perfekt til salater og sandwicher

30. juni 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter | Skriv kommentar

APPLE HER GOOGLE HER

Flere som er helt ute av hva slags dag det er? Etter endt teamsmøte i dag holdt jeg på å si – god helg! Helt til jeg kom på at det bare er tirsdag 😉 Men sånn blir det kanskje når man går å gleder seg til ting. Tiden går såååå sakte nå om dagene!

Samtidig så er det nesten synd å hele tiden glede seg til det som skal komme. For nå er jo plutselig juni over! Og det vil jeg jo heller ikke! Sommeren går alt for fort.

Så mål for juli er å klare å ha litt mer fokus på her og nå, selv om det er mye spennende å glede seg til i juli og august!

I dag vil jeg dele disse utrolig enkle ostebollene med deg. Skikkelig myke og luftige, med få ingredienser og uten heving.  Enklere kan det altså ikke bli, og de egner seg egentlig til det meste. Bruk dem som burgerboller, til salat eller med pålegg på.

Til 6 boller trenger du:

Ingredienser

4 dl gresk yoghurt

4 dl havremel

1 ss bakepulver

0,5 ts salt

1 neve basilikum – kan sløyfes

50 g ost + litt ekstra til topping.

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.
  • Rør sammen alle ingrediensene.
  • Ha litt vann på hendene og form rundstykker
  • Strø over litt ost.
  • Legg dem på et stekebrett og stek midt i ovnen i 20-25 minutter

Tenkte jeg skulle prøve å lage pølsebrød av deigen ved neste anledning. Akkurat nå bøtter det ned i Vestfold, så tror ikke det blir noen grilling på noen dagen, men vi har heldigvis mange deilig sommerdager foran oss – fremdeles.

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.