Oppussing: Fargevalg i stua

15. november 2017 | Livsstil

Noen teller ned til jul mens andre (les meg) teller ned til mye rart 😉  men først og fremst 1. januar. Da overtar vi endelig huset vårt!

Med unntak av kjøkkenet kunne vi nok flyttet rett inn for så å pusset opp litt og litt, men kombinasjonen familieliv, baby og fulltidsjobber gjør at vi tar et skikkelig røsk når vi først er i gang. Kjøkken er bestilt, gulv plukket ut, osv, osv.

Huset er stort sett hvitt i alle rom, og sånn i utgangspunktet skulle det fortsette å være det, i alle fall stua!

Vi har jo gått for et noe utradisjonelt, sort kjøkken. Jeg sier utradisjonelt fordi vi flytter inn i et hvitt sørlandshus, med rød takstein, franske dører og sprosser på alle vinduer. Så skulle kjøkkenet være sort måtte stua bli hvit – basta!

Men nå lurer vi altså på om det blir litt for mye hvitt?!

Etter mye frem og tilbake står valget i dag mellom to alternativer –  1 og 2. Jeg vet at 1 ser hvit ut på skjermen, men fargen heter Sval Sjø og er egentlig en lys, lys, lys gråblå.

Personlig er jeg veldig glad i farger, men heller på møbler og tilbehør, enn vegger. Så de andre alternativene står der for min egen del når vi etterhvert begynner å tenke møbler og interiør. Vi skal egentlig ikke kvitte oss med noen møbler, men når man flytter fra leilighet til hus så må det nok suppleres litt!

Hvilken farge liker du best? 1 -2 eller helt hvitt?

 

Stort Smil

Desiree

15. november 2017 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Farge nummer 2 er absolutt den fineste, er så fint med litt ekstra farge hvis man først skal velge bort hvitt

  2. Åå, begge to var veldig fine! Glad i farger selv og liker nok best nr 2, men nr 1 er et fint alternativ om man ønsker en mellomting 🙂

Comments are closed.