Oppskrifter i juni; Del 1

26. juni 2015 | Ukesmenyer

Det som slår meg når jeg sitter her og går igjennom sist måned i oppskrifter er at jeg alltid starter disse innleggene med

– Er vi her allerede?!

Så er vi her allerede?!

Hehe.

Juni i mat og sunne fristelser ser i første omgang slik ut,Linker til alle oppskriftene får du så klart også.

 


Sommerlig tilbehør


Skinkebiff med jordbærsalat


Sunn sjokolademouse


Fargerik salat med laks og mango


Cremete blåbær og kokosis


S’moores


Syrlig proteinsmoothie


Verdens enkleste kanelsnurrer


Sunn iskaffe

 

Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Lag en glad dag 🙂

 

Desiree


26. juni 2015 | Ukesmenyer

Kommentarer (7)

  1. anneemargrethe: KJEMPE! det er ikke mye jeg får laget flere ganger hjemme siden jeg alltid må produsere noe nytt til bloggen! Men disse <3

  2. Heihei!Føler jeg kunne hatt glede av litt veiledning angående trening/kosthold, derfor skriver jeg til deg.Jeg er 173cm og har tidligere veid ca 59-60 kg. Gikk opp et par kg for rundt to-tre måneder siden, trolig fordi kostholdet mitt skled veldig ut i en periode på kanskje en måned. Så, for rundt en måneds tid siden, bestemte jeg meg for å bli kvitt disse to kiloene.Jeg har siden den gang trent regelmessig, både kondisjon (langkjøring og intervaller) og styrke (kun med kroppen som motstand). Jeg har økt intensiteten gradvis, og kan jogge/løpe opptil en mil, noe jeg ikke hadde klart for en måned siden. Så det går jo framover! Men – jeg har ikke gått ned, jeg har faktisk gått opp enda en kilo! Jeg er ikke komfortabel med å veie 63 kg, så mye har jeg aldri veid før. Sånn utseendemessig tenker jeg også at jeg helst skulle sett litt slankere ut. Men her kommer jeg meg visst ingen vei.Jeg lurer på hva som gjør at jeg ikke går ned. Økt muskelmasse er jo en mulighet. Ellers har jeg et litt anstrengt forhold til kosthold. Selv om jeg stort sett spiser veldig sunt og variert, har jeg en tendens til å overspise. Jeg er ikke så flink til å kjenne etter om jeg er sulten eller mett, og når jeg burde stoppe å spise. Enten spiser jeg for lite eller for mye, og ingen av delene er noe bra. Får ofte dårlig samvittighet for å ta meg en porsjon mer enn jeg egentlig tillater meg, selv om jeg fortsatt er sulten. Og ofte blir jeg stående etterpå og fråtse i et eller annet, fordi jeg ikke ble mett.Kan overspising av sunn mat være årsaken? Noen tips til å klare å lære seg å spise passelig mengde mat?

  3. Du er rååå flink! 😀 Så masse god og deilig mat! 🙂 Virkelig inspirerende! 😀

  4. Jente, 20: hei og hopp 🙂 Først må jeg gratulere med flott treningsfremgang 🙂 Håper du har funnet en treningsform som gir deg mye glede og overskudd 🙂 Du er jo på ingen som helst måte overvektig! Og svaret har du nok alt selv 🙂 det kan være større muskelmasse 🙂 kast badevekten er mitt beste råd på stående fot.Ditt eget tøy og målebånd er mye bedre indikasjon.I forhold til kosthold kan jeg ikke si så mye uten å vite mere om deg, men hvis dette er noe du føler sliter veldig på deg ville jeg faktisk oppsøkt hjelp hos en god kostholdsveileder eller ernæringsfysiolog 🙂

Comments are closed.