Oppskrifter i juli; Del 2

6. august 2015 | Ukesmenyer

God morgen alle sammen.

Tirsdag åpnet nomineringene til dette årets bloggawards. Før jeg selv begynte å blogge visste jeg ikke at noe slikt fantes engang, men om du mener at bloggen min passer beskrivelsenInspirerende og engasjerende innen helse, trening, fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen

Så håper jeg du vil ta deg tid til å gå inn
HER

å nominere meg til årets Trening- helseblogg 🙂

 

Da har jeg endelilg hatt tid til å sette meg ned å gå igjennom resten av oppskriftene som ble postet i juli. Hva er din favoritt?

 

 

French toast casserole
HER

Fylt kotelett med chilli frittes
HER

Lunt frokostbrød på 4 minutter
HER

Frokostsalat med vanilje og kanelkrem
HER

Saftig sjokoladekake
HER

Bruchetta på søtpotetbunn
HER

Mango is
HER

3 juice oppskrifter du kan lage uten juicemaskin
HER

Sprø kokosbunn med sitronkrem og bær
HER

 

Alle oppskrifter er så klart sukkerfri.

 

 

Nå skal denne damen videre til et TV kjøkken!

Hjelpes! Litt nervøs!

 

Smil

Desiree


6. august 2015 | Ukesmenyer

Kommentarer (4)

  1. Jeg nominerte deg til og med før jeg så dette innlegget! Så klart skal du være med på dette! For du ER jo årets Trening- helseblogg 😉

  2. Jeg har stemt på deg. Du er helt klart den beste trening-helse bloggeren og det finnes ingen her inne som legger så mye arbeid og tid ned i å motivere flest mulig over på en sunnere livsstil. Du er bare super!!

Comments are closed.