OPPGRADERING AV HØST OG VINTERGARDEROBEN | små turer er også store

30. september 2018 | Livsstil

reklame: i samarbeid med Stormberg

Under graviditeten lette jeg med lys og lykter etter godt treningstøy for gravide. På den måten falt jeg tilfeldigvis innom nettbutikken til Stormberg, som har et ganske godt utvalg av tøy for sporty mammaer to be. Du finner alt fra turbukser, til trenings tights til skalljakker for gravide! Bare ta en titt HER

Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde et kjempestort forhold til Stormberg før det. Derfor ble jeg også positivt overrasket over utvalget av både treningstøy, tur og friluftstøy -for absolutt hele familien. Til familievennlige priser!

I etterkant har jeg skjønt at det er ganske mye mer jeg ikke visste om Stormberg!

Som at de rekruterer ansatte blant de som faller utenfor normalt faller utenfor arbeidslivet, at de kun bruker dun fra dyr som er avlivet i matproduksjon, at de er klimanøytrale og at de gir deler av omsetningen til humanitære og samfunsnyttige formål.

I en verden som sårt trenger at alle bryr seg litt mer om både menneskene, dyrene og miljøet rundt oss kjenner jeg at det varmer meg litt ekstra i alle fall.

Så da Stormberg spurte meg om jeg hadde lyst til å plukke frem noen favoritter fra deres høst og vinter kolleksjon var det ikke vanskelig å si ja! Jeg synes det er viktig å være en bevisst forbruker, og dessuten så er klærne både stilige, av god kvalitet og til en god pris!

I tillegg har jeg fått lov til å gi deg en rabatt på 15% ved å bruke koden FF-IUSX-15P i nettbutikken!

Den store hverdagsfavoritten har helt klart blitt denne vatterte parkasen. Selv om det ikke er sååå kaldt ennå er det fort denne jeg drar på meg, uansett om jeg skal på tur, butikken, shopping eller trening. Jeg elsker fargekombinasjonen, lengden og passformen!

Parkas HER / Genser HER

Utvalget av forskjellige tur og treningsbukser hos Stormberg er stort, men jeg falt pladask for Farstien bukse. Den passer fint til både tur og trening ute, er en lett og vindtett bukse med god stretch. Den er hurtigtørkende og fuktransporterende, også er den utrolig behagelig å ha på!

Bukse HER / LUE HER

Tynn boblejakke har etterhvert blitt et must i garderoben. Nordkapp dunjakke fungerer for seg selv til hverdags og på kjølige høstdager. Utover vinteren er den det perfekte andrelaget under en vann og vindtett skalljakke.

Jakke HER

Et godt ytterlag er så klart utrolig viktig for både store og små på tur. Her ser dere Vestfjellet trelagsjakke. Den oppfyller alle mine kriterier for en god ytterjakke! Vind og vanntett, fukttransporterende, smarte lommer og høy vannsøyle. Du får bukse i samme serie. Flott turtøy som kan brukes hele høst og vinterhalvåret!

 

Jakke HER / Bukse HER / Superundertøy HER

Stormberg har samlet alle mine favoritter på en egen kampanjeside i deres nettbutikk 🙂

Du finner hele utvalget HER

Koden FF-IUSX-15P gir den en hyggelig rabatt på 15% i nettbutikken!

 

30. september 2018 | Livsstil