One step at the time.

1. juni 2013 | Livsstil

Jeg kan med hånden på hjertet si at med unntak av da jeg gikk gravid for fem år siden, har jeg aldri hvert i så dårlig form som det jeg er i nå. 1 mnd med lite energi, vondter, kvalme, «ustabil» mage og seriøs soffasliting harsatt sine spor. Me don’t like!

Ironisk nok har jeg de siste månedene savnet et mål med treningen min! Jeg har alltid hvert nyskjerrig på hva jeg kunne oppnådd hvis jeg gikk inn for å bruke den kunnskapen jeg sitter inne med på meg selv, og kanskje gravde frem en smule selvdisiplin…. Øhum…

Haha. Vi får nå se da.

Alle reiser starter med et skritt, og i dag hadde jeg bestemt meg for å trene! Første gang på 3 uker?
Jeg tror faktisk det! Men som alle andre småbarnsforeldre vet- ting må prioriteres! Og når man er alene er man alene. Ingen kan passe barn eller lage middag mens mor tar seg en løpetur her i gården…

Vi fikk en deilig dag på stranden, hyggelig ettermiddag med familie og rakk akkurat hjem til barnetv, kveldsmat og nattahistorier.

Da Vilde var i seng dro jeg på meg treningstøyet og fant frem….

Gryteklutene?
Yes! Nå har jeg i flere innlegg prøvd å gjøre et lite slag for enkel og effektiv trening du kan gjøre hjemme.
De fleste øvelsene jeg gjorde finner du på bloggen.

Det ble en god og svett økt med fokus på bein, core, armer og bryst.
Spent på om jeg kan gå i morra!
Men det føles bra!

Nå har jeg en liten date med kveldsmaten min- tacosalat, og min nyeste bokfasinasjon- Jack Reatcher.

En fridag igjen!!! Nytelse!


1. juni 2013 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Hei, jeg trenger hjelp, sjekk bloggen min ! 😀 Fin blogg du hadde !

Comments are closed.