egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Gooood mandag!
På Tjøme er det i disse dager grått, vått og så tåkete at man knapt ser en meter! Men jeg fortviler ikke, for jeg er på dag 1 av ENERGY BOOTCAMP, og har startet dagen med både solskinns SHOT og POWER grøt 🙂 Mat som gjør både kropp og hode glad!
Glad blir jeg også av deilige, kremete pastaretter. Perfekt for dager som dette!
Ingredienser
- 1 pakke kalkun bacon
- 1 gul løk
- 3 fed hvitløk
- 200 gram sopp
- 1 liten pose spinat
- 1 boks lett creme fraishe
- 1 dl revet parmesan
- 2 ss maizena
- 300 gram fullkorn pasta
- 8 dl vann
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Del opp bacon, løk, hvitløk og sopp.
- Ha litt olje i en kjele og fres bacon, løk, hvitløk og sopp i et par minutter.
- Hell opp i vann og pasta. Kok retten etter anvisningen på pastapakken.
- Rør inn maizena og spinat et par minutter før pastaen er ferdig kokt.
- Når pastaen er ferdig tilsett creme frache, parmesan og smak til med salt og pepper.
Skikkelig comfort food!