ONE POT PASTA | kremete kylling med sopp og asparges

9. desember 2019 | Oppskrifter

Ok, la oss ta en liten pause fra både bok og juleforberedelser!

Føler at denne bloggen har gått litt på repeat de siste ukene. Det er ikke meningen! Nå er jeg heldigvis straks ferdig med alt som har med jul å gjøre, og har som smått begynte å gjøre klar www.fitfocus.no for nyåret!

Første året jeg egentlig ligger så godt an som jeg gjør nå. Vanligvis så jobber jeg på spreng i romjulen for å få alt klart, men i år kan det faktisk se ut som at jeg kan ta meg litt ferie. Ja, ja – det tok bare fem år som selvstendig næringsdrivende det 😉 I år var jo faktisk første gangen jeg har kunnet ta meg to uker sommerferie! Men jeg synes det er verdt det. Elsker jobben min!

Så for å snakke om noe helt annet enn jul og boksalg. Hånden opp i været alle som liker enkle, sunne middager og bare gir deg 3-4 ting å vaske opp?

Skjærefjøl

Kniv

Gryte

Stekespade

Til denne middagen trenger du:

Ingredienser

 • 400 gram kylling fillet
 • 200 gram sopp
 • 1 gul løk
 • 3 fed hvitløk
 • 1 bunt asparges
 • 1 ts tørket timian
 • 5 dl kyllingbuljong
 • 1 boks lett creme fraiche
 • salt og pepper
 • frisk persille
 • 200 gram fullkorn pastaskruer eller penne

Fremgangsmåte

 • Start med å dele opp sopp, løk, asparges og hvitløk. Del kyllingen i små biter.
 • Ha litt olje i en gryte og stek grønnsakene til løken blir blank. Tilsett kylling og timian. Stek til kyllingen er gjennomstekt.
 • Hell over kyllingbuljong og la retten små koke i 10 minutter. Tilsett pastaen og kok retten videre til pastaen er ferdig.
 • Ta kjelen vekk fra plata. Rør inn creme fraiche og persille. Smak til med salt og pepper.

Enklere blir det nesten ikke!

Jeg titter innom senere i dag med litt trenings snakk!

 

Stort Smil

Desiree

9. desember 2019 | Oppskrifter