Prøv en uke gratis HER
Jeg tenkte å benytte dagens litt dårligere vær til å poste noe annet enn iskrem og salater 😉
For selv om det helt klart er det som frister mest i varmen trenger vi litt annet å spise også. One pot middager, alt i en gryte, form eller på et brett er og blir en av mine favoritter.
Og i dag vil jeg dele denne smakfulle retten med laks. Den passer med andre ord rett inn i de nye nordiske kostholdsrådene. Mer fisk, mer fet fisk og ikke minst MER grønnsaker!
Ingredienser
- 4 laksefileter
- 1 brokkoli
- 1 paprika
- 4 gulrøtter
- 2 ss ingefær
- 2 ts rød currypaste
- 1-2 bokser kokosmelk (avhengig av hvor mye saus du vil ha)
- 1 lime
Topping: mango, koriander, peanøtter
Fremgangsmåte
- Kutt opp grønnsakene i litt store biter og ha dem i en ildfast form.
- Bland sammen revet ingefær, currypaste, kokosmelk og limesaft.
- Hell det over grønnsakene og bland godt.
- Legg laksefiletene oppå grønnsakene og press dem litt ned.
- Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 minutter.
- Topp med oppkuttet mango, koriander og peanøtter.
Har du barn i hus kan det være lurt og bruke litt mindre currypaste. Start gjerne med 1 ts og smak til.
Stort Smil
Desiree