One ingredient Frokostmuffins; Proteinrik og sukkerfri

7. mai 2017 | Frokost

For en helg!

Jeg har gått og glede gruet meg til Løpeskolens første BOOTCAMP hele uka. Det er alltid spennende og gjøre denne typen arrangement! Og mange bekymringer i forkant! Tenkt om det ikke kommer noen, tenk om det kommer alt for mange, hva med været, osv, osv. Ikke at jeg skjønner hvorfor jeg bekymrer meg? Jeg har hatt bootcamp med 60 mennesker i stålende sol og i dag var vi 30 i litt surt regnvær, men det er alltid like gøy! Og nå gleder jeg meg ennå mer til ny Bootcamp i Bergen på tirsdag! Mange etterlyser datoer for Drammen og Sognsvann. Det blir i begynnelsen av juni, bare følg med 🙂

 

I dag hadde jeg tenk jeg skulle dele et aldri så lite tips med dere. Pannekaker laget i muffinsform. Utrolig praktisk i travle tider.  Der er are å lage røra klar dagen før, helle i muffinsformer, steke mens du står i dusjen og spise på vei ut døra. Jeg pleier å bruke min egen Kickstart Vaffel røre.  MEN disse godsakene kan altså lages ennå enklere!

Ved å bruke ferdig proteinpannekakemiks! Genialt?

Proteinpannekakemiks finner du på alle Meny butikker alle helsekostbutikker og flere nettbutikker. Jeg kan nevne xlife.no, tights.no, proteinfabrikken.no og sikkert mange, mange flere.

Tilbered røren med litt mindre væske enn anvist på pakken, fyll opp halve muffinsformer  og stekes på 180 grader varmluft i 10 minutter.

Jeg liker å spise den sammen med en youghurt og litt frukt eller bær. Funker fint i bilen det også. MOMS!


Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

7. mai 2017 | Frokost