On top of the world.

7. mai 2013 | Livsstil

Treningsplanene i dag var egentlig klokkeklare! Jeg skulle ut, og jeg skulle løpe samme toppturen som jeg og Vilde gikk på lørdagen- 2 ganger!
Vi snakker en monsterbakke som zik zakker seg oppover i ca.1,5 km i denne stigningen!

Men i min jobb henner det av og til uforutsette ting som påvirker min egentrening. I dag var en slik dag. jeg ble  nødt til å steppe inn på en Zumbatime, i tillegg til den jeg skulle ha i kveld..3 kondisjonsøkter på en dag? Kanskje ikke helt hensiktsmessig. Men ut skulle jeg uansett!

Området rundt Spiralen i Drammen er helt fantastisk! På tross av surt vær da vi var der på lørdag ble jeg helt forelsket, så jeg bestemte meg for å gå løypen isted.


:

Problemet med mennesker som meg er bare det at vi ikke gir oss så lett når vi først har fått en ide i hodet… Så da jeg kom bort til stien tenkte jeg:

-Jeg har jo aldri løpt en så lang og bratt bakke før! Kanskje jeg bare skal løpe LITT, sånn at jeg vet hvilket tempo jeg burde legge meg på neste gang, og vet litt om hvordan det føles på kroppen? Ja! Det gjør jeg!

Som sagt som gjort!

Så kom jeg halvveis opp. Høy puls, krampe i begge leggene, vondt! Da tenkte jeg:

-Jeg er jo over halvveis! Kan ikke stoppe å gå resten nå som jeg er over halvveis? Nei!

Så da løp jeg opp da! Alle 1248 meterene, MEN jeg gjorde det bare en gang!

Et par meter var jeg nesten litt bekymret for leggene mine! Har aldri hatt så vondt før noensinne! Det gikk heldigvis fort over da jeg kom på toppen og veien ned småjogget jeg. Ikke vondt, ikke noe problem.  Neste gang- to ganger opp!

Vel nede i sentrum igjen snuste jeg meg frem til første og beste kiosk! Skulle jeg sitte resten av denne deilige dagen inne, så skulle jeg hvertfall ha en is!

Har du rukket å nyte været i dag?


7. mai 2013 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. Åh! Frozen yogurt isen til 7-eleven er sååå god! 🙂 Det kan du unne deg så aktiv du har vært i dag! 🙂

  2. Solveig Pedersen: Elsker det!!! Første, men ikke siste i år!!!! Moms!

  3. Spiralen i Drammen er flott!!Siden jeg har jobbet i natt har store deler av dagen gått med til å sove… Men har vært ute på 2 korte og en litt lenger tur med hunden 😉 nydelig vær!!! Ja takk til flere sånne dager, og is 🙂 Flott blogg!Tina

  4. Tina: Takk Tina 🙂 ja, dager som denne må man bare ta seg tid til å nyte! Håper sååååå at vi får en fin sommer i år!

Comments are closed.