On my mind #3

2. september 2016 | Livsstil

I dag gikk uke 3 av FIT på 30 dager ut til deltagerene. Dette er 6 gang jeg arrangerer dette online, over 50.000 personer har vært innom de sist 2 årene, mange har deltatt flere ganger. Konseptet har voks sammen med meg, og blitt bedre og bedre for hver gang til det fremstår som det gjør i dag. Jeg er fornøyd!


– Det er helt idiotisk at du gjør dette gratis!

Det er manges mening. Både blant familie og mennesker rundt meg som vil sørge for at jeg kan fortsette å leve av det jeg gjør, og forsette å utvikle programmene mine i mange år fremover.  Og når jeg ser på FIT på 30 dager slik det fremstår denne siste runden, så ja – det er nok idiotisk at jeg gjør dette gratis. For det er veldig mange der ute som tar seg godt betalt for akkurat den samme jobben. 

Jeg ser at jeg står ved et veiskille. FIT på 30 dager, gratis, kan ikke bli bedre enn det er i dag. Da blir skille mellom det jeg gir bort og det jeg tar betalt for for lite. Om jeg ønsker at konseptet skal kunne fortsette å utvikle seg må jeg vurdere om det skal få lov til det, for så å gjøre det til en betalt tjeneste. Men samtidig vil jeg ikke ta fra folk muligheten til å bli med, føle på kroppen at det faktisk er så enkelt! Det var jo det som var motivasjonen den gang jeg startet FIT på 30 dager!
Jeg ville vise folk at det er enkelt å leve sunt! 

Jeg tror ikke FIT på 30 dager stopper her. Det gir meg for mye glede i hverdagen, og det gir meg inspirasjon til å gjøre jobben min ennå bedre. Men jeg tror det må skje noe, og jeg tror jeg har en plan.

 

 

Smil

Desirre

 


2. september 2016 | Livsstil

Kommentarer (7)

  1. Herlig at du gjør det gratis. Er nok mye jobb for ikke å få betalt i grunn. Men inspirerende at du gjør det sånn du gjør det (:

  2. Hva med å prøve med en runde der du tar betalt, men folk velger sum selv? Høres kanskje rart/idiotisk ut.. men jeg erfarer faktisk at folk betaler det de synes det er verdt ut i fra hvor god råd de har og hvor mye de kan betale. En alene forelder med dårlig råd har kanskje bare 300kr å gi.. mens en eldre person med litt ekstra i lomma betaler gjerne 1500kr.. fordi de synes det er verdt det, har mulighet og ønsker at du skal få betalt 🙂 Bare en ide 😀 lykke til!

  3. Hei! Kan du ikke gjøre det delt – gi kunnskap om trening og kosthold slik du gjør nå med konseptet og ta betalt for tilgang til oppskriftene? Jeg synes du er kjempemotiverende og gir i allefall meg flere tips til å legge om min livstil bare ved dine blogginnlegg.

  4. Hei! Jeg lurer på om du har noen øvelser/tips til hvordan man kan få en finere og mer markert hals? Altså få bort det fettet under haken? Takk på forhånd 🙂

  5. Hei!! 🙂 Jeg vil bare først og fremst si tusen takk for at du er du. Du er helt unik og jeg koser meg med bloggen din. Jeg får utrolig masse inspirasjon og motivasjon av deg. Jeg har lagt på meg mange kilo de siste to årene og viste ikke hvor jeg skulle starte for å komme meg tilbake. Men det har du hjulpet meg med. Jeg er på vei ned, og treningsmotivasjonen er på topp.Jeg har fulgt fit på 30 dager, og det funker utmerket. Jeg er evig takknemlig for at dette er gratis. Grunnen til dette er fordi jeg er student, og som kjent er ikke lommeboken til studenter så tykk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket deg for å ha hjulpet meg til gode vaner igjen.Så tusen takk!Og stå på videre. Jeg heier.Hilsen en veldig takknemlig student!

Comments are closed.