Om 19 dager er jeg her!

21. april 2013 | Opplevelser og reiser

En kjip, trist, grå og kald dag i begynnelsen av mars satt jeg og så på livet mitt som helt klart hadde tatt noen uventede vendinger, i løpet av bare noen få dager.

Noe måtte skje, jeg trengte noe å se frem til, noe stort å glede meg over, jeg trengte å gjøe noe for meg!

For et par år siden var noen venner av meg på langweekend i Italia i et område kalt Cinque Terre. Bildene de kom hjem med var magiske og stedet har stått høyt på ønskelisten siden, det har bare aldri passet seg sånn. Nå skulle jeg!

Cinque Terre betyr 5 byer, og navnet henviser til byene Monte­rosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomag­giore. Området har status nasjonalpark, og har stått på UNESCOs verneliste siden1997 grunnet sin praktfulle natur.

De fem byene er forbundet med en sti som er hugget inn i klippene langs havet , Via dell Amore. Og det er blant annet denne stien som trekker turiser til området.


Planen min var egentlig reise alene. Ikke noe som byr meg imot på noen måte, men så viste det seg at
http://www.expa.no/

 arrangerte turer til området i samme tidsrom som jeg ønsket å dra! Jeg kjenner flere som har reist til Italia med dette firmaet og god ordene er mange!

De fire dagene vil blant annet inneholde besøk på vingården Cantina Terre del Sillabo, dagsbesøk i denne sjarmerende byenLucca

Samt overnatting i Toscana på det spennende hotellet
Borgo Giusto

.

Hotellet var oppbrinnelig en liten landsby!

 

Jeg regner med å komme hjem med masse inntrykk, opplevelser og positive tilbakemeldinger!

Mer informasjon finner dere på expa sine hjemmesider.

19 små dager! Tror jeg må begynne å lete etter passet mitt! Og sommertøyet!!!

 

 

 


21. april 2013 | Opplevelser og reiser

Kommentarer (6)

  1. Åh, så gøy! 😀 Jeg skal til Cinque Terre selv i juni, etter å ha sett frem til å dra dit i flere år. Gleder meg noe sinnsykt. Fant ut at jeg skulle reise alene, så det blir litt spesielt. Tror du får en kongetur, og det blir gøy å se hvordan du har hatt det der før jeg drar selv. Kanskje du har noen tips på lur etter turen 🙂

Comments are closed.