HELE KROPPEN + INTERVALLTRENING | på under 30 minutter

11. oktober 2018 | Trening

reklame: treningstøy fra www.gymgrossisten.no

 

Siden det ikke ble noen trening på mandag var jeg fast bestemt på å få klemt inn ukas første treningsøkt på tirsdag. Selv om jeg bare hadde 30 minutter ledig i kalenderen, og helst mindre tid enn det hvis det lot seg gjøre!

Flertallet var skeptisk til om det lot seg gjøre, men med noen smarte øvelsesvalg og en intensiv intervall så er det ikke noe problem å få en knall god økt på under 30 minutter!

Og jeg skal så klart dele!

Mot normalen så valgte jeg å starte med intervallen. Personlig pleier jeg å trene tøffe intervaller etter styrke – rett og slett fordi styrketrening krever at man har god teknikk og kroppskontroll. Men av og til gjør jeg unntak som denne dagen.

 

20 minutter intervaller:

Gå med 10 % stigning så fort du klarer i 5 minutter

Løp 45 sekunder – pause i 15 sekunder x 10

(jeg økte hastigheten litt og litt underveis)

Gå med 10 % stigning så fort du klarer i 5 minutter

Stykedelen:

Knebøy + kroppshev i bom 10 X 4 – utført som supersett

Treningstøyet er nyheter fra Bjørn Borg! Kjøpt hos www.gymgrossisten.no

Første gang jeg har testet tøy fra det merket og jeg kan bare si tommel opp. Tightsen finner du HERDe har den også i sort. Myk og god, sitter godt og med bred strikk i livet + snøring for de som liker det.

Genseren har børstet flis på innsiden. Perfekt nå som vi går mot kaldere tider! Gode lommer på sidene, med glidlås.

Den finnes i både roas og sort HER

Titter innom senere i dag med en skikkelig deilig middagsoppskrift. Hint: lam!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

11. oktober 2018 | Trening