Økten som forbrenner like mye som 40 min jogging, på halve tiden!

9. april 2016 | Trening 

Jeg er helt klart veldig glad i å løpe. Alt jeg trenger for å få en god treningsøkt er et par sko og litt musikk på ørene. Mange snakker også om å bruke løping for å slippe unna stress og tankespinn. Det er først de senere årene at jeg har opplevd denne effekten, jeg tror kanskje det er noe man må lære seg.

Løping er også en effektiv måte å forbrenne kalorier på, så effektiv at jeg anbefaler de fleste å prøve å finne litt løpeglede.

Hvor mange du forbrenner kommer så klart ann på hvor mye du veier, hvor gammel du er, hvor fort du jogger og om du løper rett frem, oppover, nedover eller i kupert område. Men hvis vi tenker oss at du løper i en hastighet mellom 8-10 km i timen, så snakker vi ca. 10 kalorier per minutt.

600 kalorier på en time er mye. Til sammenligning forbrenner man mellom 3 og 400 ved en time ordinær styrketrening.


Men hva hvis man ikke kan, vil eller liker å jogge?

 

Jeg liker tilgjengli trening. Trening man kan gjøre når som helst, hvor som helst og helst uten masse dyrt utstyr. Denne økten oppfyller alle krav, utfordrer kondisjonen og gir forbrenningen en skikkelig boost!

Kjører du på uten pauser er du ferdig på 21 minutter! Men ha først fokus på å fullføre, senere kan du forbedre tiden!

 


Kaloriene er regnet ut for en kvinne på 65 kilo.

 


1 minutt hoppetau


1 minutt dobbel sving med Kettelbell 

(se hvordan du lager din egen
HER

)


10 brupees 

jobb på ditt nivå, med eller uten hopp.

Vet du ikke hva er burpee er? Se
HER


Gjenta hele sekvensen 7 ganger. 3 minutter ganger 7 = 21 minutter!

 

Ville du tatt denne eller jogget en tur?

 

Desiree


9. april 2016 | Trening

Kommentarer (12)

  1. Hva er en dobbel sving. Er det en sånn som du demonstrerer i videoen med vannkannen? Har veldig lyst til å prøve ut dette:-)

  2. Artig at du legger ut dette. Siste to treningene har blitt på verandaen med hoppetau og dine fullkroppsøvelser/kettelbell. Kjennes ut som effektiv trening ja, så håper jeg at løpelysten kommer med vårsola!

  3. Jeg ville uten tvil foretrekke dette opplegget i stedet for jogging. Litt tabata stil, bonn gass, høy puls og fort ferdig. Fiiint

  4. Tror jeg lett hadde prøvd en slik økt, om været ute var veldig dårlig. Tenker det er bedre med en inne-økt enn ingen økt 😉 Skal nok prøve ut denne etterhvert 😉 🙂

  5. Hva er dobbel sving med kettelbell?Er veldig glad for denne bloggen og alle tipsene vi får! Håper du får noe igjen for alt arbeidet du legger ned i denne bloggen! 😀

Comments are closed.