ØKTEN SOM FORBRENNER 350 kalorier på 20 MINUTTER

Reklame 17. april 2020 | Trening, Video

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

Ny uke på FIT HJEMME BOOTCAMP er over, og på torsdag  fikk deltagerne tilgang til kostplanen, oppskriftene og handlelistene til 5KG NED PÅ 4 UKER.

De neste 4 ukene kan medlemmene på www.fitfocus.no altså kombinere hjemme/utetrening med sunn mat, smarte oppskrifter og ferdig planlagte ukesmenyer.

I tillegg får de ukentlige habit trackere, live trening i lukket FB gruppe og online foredrag.

Første foredrag  var allerede på fredag, men det kan så klart sees i ettertid. Da snakket jeg om 3 konkrete tips som garanterer at du klarer å fullføre programmet på en god måte!

Pris? 99kroner for 4 uker. Påmelding HER

Ta gjerne direktekontakt med meg på desiree@fitfocus.no om du lurer på noe eller trenger hjelp 🙂

Mange deltagerne var i begynnelsen skeptiske til om hjemmetrening kan kompensere for trening på et senter.

Selv om vi kun bruker enkle hjelpemidler som hjemmelaget vektsekk/manualer og sklimatter/grytekluter er det bred enighet om at man kan få minst like god og effektiv trening hjemme!

En treningsuke består av en god blanding styrketrening, kondisjonstrening, core/bevegelighet og korte HIIT økter.

I det siste har jeg også begynt å legge inn BONUS økter som kan gjøres ute. Som denne økten jeg hadde tenkt jeg skulle dele med deg i dag! Jeg bruker hoppetau, men økten kan fint utføres uten!

Stort Smil

Desiree

Reklame 17. april 2020 | Trening, Video

Kommentarer (4)

  1. Jeg gjorde denne økten på 20 min, og forbrente kun 117 ckal (målt med fitbit). Jeg gjorde den uten hoppetau, mem hvorfor så stor forskjell mellom det du reklamerer for? 350 på 20 minutter? Det blir for dumt!

    1. Kaloriforbrenning vil alltid variere ut ifra alder og vekt 🙂 jeg har hentet tallet ut ifra en tabell som tar utgangspunkt i en gjennomsnittsligning kvinne 🙂 håper du fikk en god økt – kaloriforbruk er jo tross alt ikke det viktigste:)

Comments are closed.