Økten som forbrenner like mye som 30 min jogging – på HALVE tiden!

28. september 2017 | Trening

/egen reklame/

Skal jeg begynne å ramse opp god grunner for å trene så vil nok kaloriforbrenning komme ganske langt ned på min liste!

Men i en travel hverdag, hvor tid til trening er noe mange sliter med å finne, er kalorier en flott måte å vise at korte økter kan være vel så effektive som lange. Jeg mener! Denne økten tar nøyaktig 16 minutter, forbrenner like mye som 30 minutter jogging, MEN den høye intensiteten i økten vil faktisk gi deg MER treningsutbytte enn jogging!

Her får du i tillegg til kaloriene:

  • Større belastning på kondisjon
  • Større etterforbrenning
  • Styrketrening for hele kroppen

Økten er hentet fra den nye oppdateringen av appen min, som åpnes for ALLE i oktober. Vil du få beskjed i din innboks på Facebook når oppdateringen lanseres så kan du registrere deg HER.

I appen trykker du bare på en knapp, så tar appen deg igjennom øvelsene og passer på tiden for deg. I tillegg registreres økten automatisk i din egen elektroniske treningsdagbok! 

Men du skal så klart få en liten videosnutt av alle øvelsene her. Hjelpemiddel er en kettelbell eller

en sekk med 2-4 1,5 liter vannflasker i!

Kaloriforbrenning bestemmes av flere faktorer. Alder, vekt, hva du trener og hvor mye du tar i, men med maks innsats vil en gjennomsnitlig kvinne forbrenne 300 kalorier på disse 16 minuttene! 

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

28. september 2017 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.