Økt med god rumpekontakt

7. juli 2016 | Trening


/inneholder sponset produkt/


N

år du sitter er setemuskulaturen på sitt slappeste og er det noe vi gjør mye så er det å sitte.  Dette gjør at når vi først skal trene bakdelen vår sliter vi rett og slett med å få den til å jobbe riktig! Vi sliter ofte med å få kontakt! Dette er grunnen til at mange velger å kjøre aktiverings øvelser før de begynner på ben/rumpetrening.

Her om dagen kjørte jeg en liten rumpeøkt etter løpeturen min. 15 små minutter mens Frøya badet.  Selv følte jeg at stumpen fikk kjørt seg godt, og dette er øvelser jeg har god erfaring med fra PT kunder, så jeg deler med glede.

Første øvelse er en klassisk aktiveringsøvelse.

Hoftehev. Her gjort tyngre ved å kjøre ett og et ben + sette det ene benet på en høy kant

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjørte 12 reps på hvert ben før jeg gikk over til vanlige knebøy. Dette fullførte jeg som supersett 3 ganger.

Øvelse 3 og 4

Et bens step up 12 rett opp og 12 til siden

3 runder her også.

Før jeg avstulttet med spent hopp TABATA style – DIGG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet det er flere som har siklet etter dette antrekket. Jeg elsker det! Det er så klart fra Trimtex. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter
HER

. Flere av dem er på salg akkurat nå.

 

Hilsen en stolt ambassadør 🙂

 


7. juli 2016 | Trening

Kommentarer (3)

Comments are closed.