Oksekebab med agurk og fetasalat.

12. april 2015 | Middag

En slikkelig kebab er jo laget av lammekjøtt, men da det kan være litt vanskelig å få tak i lammekjøttdeig, og min stavmikser nok ikke klarer å kværne kjøtt bestemte jeg meg for å lage en variant med karbonadedeig.

Ideen er jo veldig enkel, og hvem synes ikke det er gøy med mat på pinne?

Til 3 personer trenger du:

 

400 gram karbonadedeig eller kjøttdeig med maks 14% fett.

1 bunt bladpersille (valgfritt)

Chillipulver

Salt og pepper

 

1 agurk

1 granat eple

1 boks apetina feta snack

 

Slik gjør du:

 

Sett ovnen på 220 grader.

Kom deig, 1 ts chillipulver, 1/2 ts salt og 1/2 ts pepper + 3 ss hakket persille i en bolle.

Kna og elt kjøttdeigen godt.

Form til 3 avlange kjøttboller og tre på et grillspyd.

Legg kebabene på et oljet bakepapri og inn i oven.

De skal steke i 20 minutter, snu hvert femte.

 

 

 

Bruk en ostehøvel til å strimle opp agurken.

Fjern kjernene fra granateple.

Miks sammen agurk, granateplekjerner og fetamiks.

 

Server med



DENNE




tatzikien og kanskje litt godt brød.

 

-Desiree

 

 


12. april 2015 | Middag

Kommentarer (4)

Comments are closed.