Nytt kjøkken. Tørr vi å velge dette?!

22. september 2017 | Livsstil

Selv om det er noen måneder til vi overtar huset har vi egentlig bare tiden og veien i forhold til å planlegge oppussning. Øverst på min liste, og heldigvis Daniel sin også, stå kjøkkenet. En ting er at det er min arbeidsplass, en annen ting er at kjøkkenet alltid har vært hjerte i vårt hjem.

Det nye huset har ikke en helt åpen kjøkkenløsning slik som vi har nå. Og slik vil vi nok holde det, men planen er å gjøre åpningen mellom stue og kjøkken ennå større.

Stuen er jo svært lys. Med to doble glassdører og hele fem vinduer. Masse, masse naturlig lys! I love it!

Men kjøkkenet må oppgraderes! I utgangspunktet hadde vi tenkt å gå for et hvitt kjøkken med grå vegger, vi vurderte også grått kjøkken med hvite vegger. Men et eller annet sted så ble det bare for lyst?! For hvitt?! Og vi fant bare ikke de frontene vi så for oss!

Huset er jo et klassisk sørlandshus. Og det skal så absolutt få lov til å beholde sin lyse, klassiske stil! Men vi ønsker et litt mer moderne uttrykk!

SÅ, vi har faktisk bestemt oss for å gå for sort kjøkken med hvite fliser!!!

Vi turde nesten ikke komme hjem fra kjøkken jakten å dele dette med resten av familien, men jo mer vi planlegger og visualiserer, jo mer sikker blir vi i vårt valg! Dette blir drømme kjøkkenet!

Hva synes du?

 

Spent Smil

Desiree

22. september 2017 | Livsstil

Kommentarer (2)

Comments are closed.