NYTT HJEM OM EN UKE – BABY OM TO?!

15. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Ute på tur med hundene i dag dro jeg frem denne fantastiske appen jeg bruker for å holde styr på hvor langt jeg er på vei. Torsdager går jeg inn i ny uke, og for første gang kunne jeg konstatere at jeg hadde rett! Kanskje naturlig nå som nedtellingen virkelig er i gang. Litt lettere å holde tellingen da 😉  I det jeg skulle til å putte mobilen ned i lomma igjen slo det meg plutselig! Om to små uker er jeg faktisk i den uka hvor Vilde ble født!?

Hjelp! Ja, virkelig hjelp! Jeg tror i dag var første dagen det virkelig gikk opp for meg at det snart kommer en ny liten krabat inn i livene våre!

Nå tror jeg ikke at lillegutt kommer før tiden sånn som storesøster gjorde. Det er ingenting ved disse to svangerskapene som er like. På dette tidspunktet med Vilde hadde magen allerede sunket, jeg hadde masse kynnere, masse nedpress og var i generelt dårlig form. Nå har jeg bare en stor kul på magen, blir for trøtt og får litt kynnere om jeg stresser meg selv opp. Ingen grunn til bekymring.

Det er nok mer tanken om at det rent faktisk kan skje – når som helst, som skremte meg litt. Det har virket så fjernt hele tiden, men nå ble det plutselig veldig nært!

Nært er også innflytning. Lørdag blir den store IKEA dagen! Pakking er vi allerede godt igang med og til uka blir både stue og kjøkken helt ferdig! Da gjenstår det bare litt småting på soverommene og halen før vi faktisk må flytte inn neste helg! Innen 1. mars sover vi vår første natt i nytt hus. Det er helt vilt!

Stort Smil

Desiree

15. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby