Nytt år, nytt treningstøy? Mine 15 favoritter på salg

17. desember 2015 | Livsstil


/annonse/

 

La oss kalle en spade for en spade! Nytt treningstøy gir litt ekstra treningsmotivasjon, sånn er det bare. Så når ellos.no åpner vintersalget sitt alt nå ser jeg ingen grunn til å ikke kunne klikke hjem en ekstra julegave, eller to, til meg selv 😉

Jeg har gått igjennom hele salget og funnet mine favoritter. Alt sammen på salg med inntil 50% rabatt.  De har et godt utvalg fra kjente merkes som Adidas, Nike, Reebok, Røhnisch,  Casalle, Kari Traa og sitt eget merke Ellos. Hva mer kan en treningsglad jente ønske seg?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 


Hvit topp

/
Lilla genser

/
Sort bukse

/
Ferskenfarget topp

/
Yoga topp

/


Kosetøy får man aldri nok av i skapet. Buksa har jeg fra før av og den brukes like ofte til tur som trening og soffakos.

 


Gul topp

/
Tights

/
Rød genser

/
Blomstrete tights


Jeg elsker jo alt fra Kari Traa, og Trude tightsen har jeg alt i tre farger, men jeg synes dette røde sette er kjempe fint og tightser med høyt liv er det beste jeg vet!

 

 

 

 


Hvit løpejakke

/
Sort Tights

/
Rosa genser

/
Burgunder tights

/
Teknisk løpegenser

/
Grå tights

/


Min favoritt er helt klart den grå tightsen. Litt tykk i stoffet, sitter godt, høy på livet og ikke gjennomsiktig.

 


Hva ønsker du deg til jul?

 


Smil


Desiree

 


17. desember 2015 | Livsstil

Kommentarer (4)

Comments are closed.