NYHETSBREV JANUAR og 4 ukers kickstart treningsprogram for nybegynnere

14. januar 2017 | Motivasjon
Se mine favoritter HER

Første søndag i måneden sender jeg ut mitt lille nyhetsbrev. Det inneholder stort sett en liten oppsummering av måneden, og ofte en liten ekstra overraskelse som treningsprogram, oppskriftshefte osv, fra meg til deg.

Å sende ut nyhetsbrev er risky buisness. Rett og slett fordi mange av dem havner i søppelposten. Så står du på mitt nyhetsbrev – og gjerne vil ha det, er det lurt å lagre eposten min desiree@desireeandersen.com i din adresseliste.

Denne gangen har jeg fått mail fra flere som ventet i spenning på månedens brev, men ikke fant det i innboksen sin. Jeg deler det derfor her også. Treningsprogrammet står helt nederst i brevet.

NYHETSBREV JANUAR

Stort Smil

Desiree

14. januar 2017 | Motivasjon

Kommentarer (3)

  1. Hei

    Jeg har kjøpt heftet som hører til fit på 30 dager. Er veldig bra og det er en flott blogg du har. Det jeg lurer på er det punktet der det står snack. Hvor finner jeg denne listen?

    mvh

    Anja

Comments are closed.