NYHET FRA POLARBRØD | gjør det enda enklere å gjøre sunne brødvalg

4. mars 2018 | Barnemat, Ernæring

/reklame i samarbeid med Polarbrød/

 

Før nyttår ble jeg spurt om jeg hadde lyst til å inngå et samarbeid med Polarbrød, for å fronte deres nyhet Flerkorn! En nyhet fra Polarbrød som ikke bare får full score på grovhetsskalaen, men som også er Nøkkelhullsmerket og bakt på surdeig av rug.

Om jeg ville!

For selv om jeg baker det meste av brødet vi spiser selv, så har jeg stort sett alltid Polarbrød i skuffen eller fryseren. Polarbrød er nemlig Vildes favoritt, og det er så utrolig enkelt å ta opp når man bare skal ha noen skiver til en kjapp frokost eller har glemt å handle til en klassetur eller fotballturnering.

Jeg var litt spent på om Vilde kom til å legge merke til at denne nye varianten var hakket grovere enn de andre vi har hatt her hjemme. Men siden Polarbrød ikke inneholder hele korn, merket hverken hun eller venninnene lusa på gangen 😉 De pleier ellers å være litt småskeptiske hvis jeg setter frem alt for sunne saker når de er innom etter skolen!

Her har jeg rett og slett gitt brødene en kjapp runde i brødristeren, delt dem opp og serverer dem med grønnsaker, bær og påleggsruller av ost og skinke. Et enkelt måltid som gir god energi til både store og små, og en gjenganger til kveldsmat hos oss.

Akkurat som de andre variantene fra Polarbrød er Polarbrød Flerkorn supert å bruke til alt fra pizzabunner, burgerbrød, toast og lignende. Jeg har flere ideer på lur, men så var det dette kjøkkenet som ikke er operativt ennå, da… Men selv om ikke jeg kan bidra med mer spennende inspirasjon og oppskrifter ennå – kanskje du kan?

Del ditt Polarbrød-bilde med meg på Instagram innen neste søndag.

Husk at du må tagge både meg (@desireeandersen) og Polarbrød Norge (@Polarbrodnorge) i posten din, og du kan være med i trekningen av en Polarbrød-matboks i rustfritt stål som er tilpasset Polarbrød. Vi trekker ut hele 15 vinnere!

 

Stort Smil

Desiree

 

4. mars 2018 | Barnemat, Ernæring