Nye veier.

9. mars 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

De som har fulgt bloggen en stund har fått med seg at det nye året brakte med seg en ganske så stor omveltning i mitt liv.

Datteren min på seks år fikk diagnostisert en autoimun sykdom i begynnelsen av januar. Tiden etter har hvert en evig kabal mellom sykehusopphold, kontroller, det å snekre sammen en ny hverdag for henne med skole og venner og fritid, en ny hverdag for oss.

Alt dette ved sidenav en fulltidsjobb, et hverdagsliv, eget firma og en blogg som krever noen timer jobb hver dag. Alene.

 

Jeg er sta, jeg vil få til alt, men når infulensa og 3 uker med forkjølelse følges opp med en runde omgangssyke skal det ringe noen alarmklokker.Uken vekke fra bloggen har hvert brukt til å bli frisk, jobbing, årsregnskap, planlegging av vårens kurs, jeg har satt igang en ny gruppe online kunder og jeg har tenkt – masse.

Konklusjonen har jeg egentlig hvert klar over siden første dagen på sykehuset. Men det er et skummelt valg å ta.

De siste årene har jeg jobbet hovedsaklig administrativt i treningsbransjen, men nå har jeg bestemt meg for å redusere denne stillingen for å kunne bruke mere tid på dette.

Personlig trening, online PT, kursing, blogging, dere.

Jeg har alt venteliste på online tjenestene mine, men om det er sånn at du ønsker et treningsprogram og kostholdsplan klar om 2-3 uker så ikke nøl med å ta kontakt.

ptdesireeandersen@gmail.com

 

Nye oppstartsdatoer for både løpekurs og matkurs blir lagt ut ila uka, og om du bor i Vestfold har jeg altså nå muligheten til å ta på meg flere PT kunder i tiden fremover.

Litt om hva jeg har å tilby kan du leseHER 

Kryss fingrene for meg!

 

– Desiree


9. mars 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (8)

  1. Alt til sin tid! Viktig å kjenne etter hva man ønsker å drive med, og hvilken totalbelastning man takler i ulike perioder. 🙂 ønsker deg masse lykke til, i alle fall! 🙂

Comments are closed.