Slik har du nok ikke prøvd å planlegge uka! Med plan du kan printe ut

14. juni 2017 | Motivasjon

Et av temaene på BOOTCAMPEN min denne uka er planlegning og det å faktisk motivere seg selv til å planlegge!

Vi er jo et resultat av våre vaner. Og en vane som skiller folk som har trening og sunn mat som en naturlig del av sin livsstil – fra de som ønsker å ha trening og sunn mat som en naturlig del av sin livsstil er nettopp dette med å planlegge.

I starten tar det nemlig litt tid å planlegge, men etterhvert som man finner sin måte å gjøre ting på vil dette gå fortere og fortere. Tilslutt tenker man faktisk ikke på det som planlegning – det er bare noe man gjør! Fordi det er naturlig.

Som at når jeg reiser til Oslo på møter så har har jeg ofte med meg en smoothie i veska og noen nøtter. Ja, en gang i tiden var det noe jeg følte at jeg planla – i dag gjør jeg det bare. Eller som at når Vilde skal på fotballtrening på tirsdag, så jogger jeg tur i skogen ved banen. Før var det noe jeg bevist satte av tid til, i dag er det bare noe jeg gjør.

De fleste planlegger sin uke fra mandag til søndag. Jeg gjør ikke det, jeg planlegger fra onsdag til onsdag.

Du kan printe ut planen HER

Hvorfor gjør jeg det?

  • Grunn nummer 1 er enkel! Butikkene er åpne! Jeg vet ikke hvor mange søndager jeg har stått og ikke hatt snøring på hva jeg skulle putte i matpakker eller lage til frokost dagen etter!
  • Det er faktisk veldig deilig å ha helg midt i «uka». For mange stopper liksom uka opp fra fredag til søndag. Og hvis man kommer til onsdag og ennå ikke har fått trent eller lagd den sunne lunsjen – ja da kan man liksom vente til neste uke! På denne måten unngår du den mentaliteten. Og jeg har «lurt» ganske mange onlinekunder ut av «de evige mandagene» ved å be dem jobbe på denne måten!
  • Jeg liker å ha to kvelder i uka hvor jeg lager opp ting som granola, salatbaser, proteinrundstykker osv. Og da er det typisk onsdag og søndag. Dette er smak og behag, men jeg bruker heller 15 minutter 2 ganger i uka enn 30 minutter en gang i uka. Og ja – det tar faktisk ikke lengre tid! Bare se her!

Planlegger du uka di?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

14. juni 2017 | Motivasjon

Kommentarer (1)

  1. Tusen takk for super video 🙂 Ser ut som linken til oppskriftene mangler (finner den i hvert fall ikke), kan du poste den på nytt?

Comments are closed.