NOEN TØFFE DØGN

15. mai 2018 | Sprekere Mamma & Baby

En uke uten oppdatering av bloggen har aldri skjedd tidligere. Og en hel uke borte fra sosiale medier har jeg ikke hatt siden jeg opprettet Facebook profilen min for alt for mange år siden!

Men vi lever altså 😉

Spedbarnstilværelsen har heller ikke kommet som et sjokk. Enn så lenge går det faktisk over all forventning, men denne tiden kommer jo med sine utfordringer som krever sitt både fysisk og psykisk.

Det store mammasjokket tror jeg ikke jeg kommer til å oppleve denne gangen, men noen små aha- opplevelser kommer helt klart underveis.

Som når du e n d e l i g får babyen til å sove, men du vet at freden kan vare alt mellom 20 minutter og 2 timer! Hva skal du gjøre først?! Spise? Dusje? Gå på do? Rydde? Blogge?

Hodet vimser frem og tilbake tusen ganger før du klarer å legge en plan og gå i sving – og vips så hører du små knirkelyder fra vogna…før du har fått surra deg til å gjøre noe som helst!

Tror du ikke han våkna i det jeg dro frem macen?

Det er også grunnen til at jeg de siste dagene har blitt ekstremt god på å multitaske! Typ spise havregrøt i dusjen og utføre de fleste huslige oppgaver med bare en hånd. Jeg har til og med vurdert om man kan amme mens man sitter på DO! Men enn så lenge har jeg klart å styre unna…

Man kan smile og le litt av det hele, men realiteten er at selv om dette er helt vanlig de første par ukene, så er det ganske slitsomt og ikke minst oppslukende. Jeg skal i alle fall ikke late som at det å få en liten baby ikke er krevende eller at hverdagen er business as usual.  Her er det nesten hallelujah stemning bare jeg kommer meg i dusjen før resten av familien er hjemme fra skole og jobb 😉

 

Stort Smil

Desiree

15. mai 2018 | Sprekere Mamma & Baby