No crunch ABS cirkut

21. juni 2015 | Øvelser

Denne helgen har jeg rett og slett tatt meg litt bloggfri. Jeg kan faktisk ikke huske sist det skjedde.

Men nå er jeg tilbake. Dagen i dag brukes til å legge litt planer for uken som kommer, og så ser jeg faktisk litt frem i mot noen roligere dager den nærmeste fremtid. Det har gått i hundre og tjue i lang, lang, lang tid nå. Men nå tror jeg alle spennende planer for høsten er landet, så nå er det bare å ta en dag av gangen.

 

I dag hadde jeg tenkt å dele en liten sirkeltrening for magen med dere. Uten sit-ups.

Jeg har tidligere snakket mye om hvorfor sit-ups ikke er en god øvelse for å trene mage, så jeg skal ikke gjenta meg selv i dag. La oss heller se på øvelsene.


Vi skal jobbe core sirkulært fra fire vinkler. Bakfra, skrå, rett og skrå, hele sirkelen 3 ganger. Hver øvelse 10 repetisjoner.

Video ligger tilslutt i innlegget.

 

Hoftehev

Omvendt planke

Knestående skrå planke med hoftedips

Rett planke med tåtapp

Knestående skrå planke med hoftedips

 

Jeg er støøøøøl for å si det sånn!

Husk at du kan lagre dine favorittøvelser direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

På snap i dag ber jeg dere lesere om litt tips og råd i forhold til innhold på bloggen fremover. Ta gjerne en titt på Mystory. Navnet er desireeandersen. Håper på mange innspill.

 

-Desiree


21. juni 2015 | Øvelser

Kommentarer (5)

  1. Sweet! Dette skal prøves ut på treningsøkta seinere i dag 🙂 Jeg lurer på en ting angående kokos. Jeg ser at du bruker kokosmasse i en del bakverk. På hvilken måte er kokos sunt for kroppen? Ettersom det er såpass søtt har jeg alltid tenkt at kokos er usunt. Så det hadde vært gøy å vite de sunne fordelene med kokos 🙂

  2. Renate: Hei 🙂 Det er ikke sukker i kokos, heller ikke karbohydrater for de som bryr seg om sånt. Kokos inneholder også sunt fett, også har jeg helt dille på alt som smaker kokos 😉

  3. Jeg ELSKER kokos, så dette var jammen meg gode nyheter, ja 😉 Da skal kokos brukes mye mer fremover, med god samvittighet! Takk for svar 😀

  4. Herlighet så glad jeg er for å høre at man ikke trenger å gjøre crunches for å få sterke magemuskler. Kan ikke fordra dem 😉 Strever forresten med armhevinger. Skjønner ikke hva jeg gjør feil. Mot vegg og benk går det helt greit, men på gulvet bare låser armene seg. Sliter med betennelser i skuldrene, så trenger å bli sterkere i overkroppen for å motvirke dette.

  5. Miss Imperfektum: Hvis målet er å bli sterkere i skuldrene ville jeg forsøkt å finne noen andre øvelser enn push ups, først 🙂

Comments are closed.