NO BAKE NUTELLA BARS | uten sukker, egg og gluten

Reklame 18. mars 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

reklame Sunkost

 

 

For noen uker siden publiserte jeg No Bake Snickers cookie barer på Instagram og responsen var helt enorm! Det kan jeg forstå, for de er virkelig gode, og som jeg sa under LIVE sendingen, enkle og variere. Allerede den gangen hadde jeg ideen om å lage disse Nutella style, til påske. Og når som jeg har gjort det, lurer jeg på om jeg kan lage dem med kokos smak også 😉

BLI KJENT MED INGREDIENSENE:

HASSELNØTTSMØR er selve hovedingrediensen i disse barene. Mange er godt kjent med Peanøttsmør. Hasselnøttsmør er det samme, men laget av hasselnøtter i stede. Jeg bruker det mye i bakst, og som topping på grøt, smoothie og yoghurt!

Kan kjøpes HER

 

SUKRINSIRUP MAPLE er både blodsukkervennlig og glutenfritt, med en svak smak av lønnesirup.

Kan kjøpes HER

 

RÅ KAKAOPULVER fra Supernature er et av mine favoritt produkter, og jeg bruker det stort sett i alt hvor du vanligvis ville brukt bakekakao. Rå kakao behandles på lavere temperaturer enn vanlig bakekakao og er derfor mer næringsrikt.

Kan kjøpes HER

 

CHOKAY SUKKERFRI SJOKOLADE MED HASSELNØTTER er en belgisk, sukkerfri, melkesjokolade! Så god!

Kan kjøpes HER

 

MANDEL MEL kan erstatte annet mel i matlaging og baking, og øker innholdet av fiber og proteiner. Melet har lav GI og er rikt på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter.

Kan kjøpesHER

Til 9 barer trenger du:

Ingredienser

  • 1,5 dl Hasselnøttsmør
  • 1,5 dl have eller mandelmel*
  • 0,5 dl Rå kakaopulver
  • 0,5 dl SukrinSirup Maple
  • 1 plate Chokay melkesjokolade med hasselnøtter

*velg glutenfritt for glutenfritt

Fremgangsmåte

  • Rør sammen hasselnøttsmør, mel, søtning og rå kakaopulver
  • Trykk deigen ut i bunn av en brødform.
  • Sett kaldt mens du smelter sjokoladen.
  • Hell over smeltet sjokolade og sett formen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
  • Del opp og nyyyt!

De fleste av produktene jeg har brukt i denne oppskriften finner du på tilbud hos Sunkost akkurat nå.

Bruk linkene jeg har delt i innlegget eller besøk www.sunkost.no HER

 

 

 

 

Reklame 18. mars 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter