Neste gang – trekk inn magen!

10. juni 2016 | Livsstil


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg har fått så utrolig mange spørsmål om denne jakken på Snapchat, så nå har jeg faktisk våget å ta skrittet inn i livsstilbloggernes verden. Note to selv: Trekk inn magen neste gang! Hvis det blir en neste gang…..

Når jeg ikke går i treningstøy består hverdagsuniformen stort sett av joggesko, en behagelig kjole, eller skjørt, og en feminin/sporty topp. Det skjer ikke hver dag, men det skjer. 

Akkurat nå har jeg lagt min elsk på bomber jakkene. Perfekt til hverdags og fest. Jeg drar mine like ofte over en shorts som bukser, skjørt, kjole og ja – treningstøy. Jakken dere har spurt etter er kjøpt på Only. Jeg finner ikke den på nett, men i min søken fant jeg flere andre favoritter!

 

Du finner alle sammen, og flere til


HER (annonse link)

 

Blonde bomberen er på vei hjem til meg! 

Så kommer det oh store spørsmålet? Hvis jeg lærer å trekke inn magen? Er dette en type innlegg dere kunne tenke dere

en gang i blant


? Noen livsstilsblogger blir jeg aldri! Mitt liv er for kjedelig! Så det skal dere ikke bekymre dere for!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke gravid! 😉

 

Notat:


#outfit


#innmedmagen


#summerfashion


#sommermote


#bomberjakke


10. juni 2016 | Livsstil

Kommentarer (19)

  1. Utrolig fint antrekk, og fine bilder av deg 🙂 Ønsker deg en kjempefin dag!

  2. Veldig flott antrekk, men blir litt lei meg når du snakker om å trekke inn magen. Er det ikke akkurat slike ting vi ønsker å slippe?

  3. Hilde: det er sagt med humor da 😉 bare for å presisere at jeg ikke er så god på å posere 😉

  4. Ikke trekk inn magen! Vis at det faktisk er greit å ikke gjøre det. Vis at det er greit at man ikke trenger å være dritflink på å posere. Vis at man faktisk kan være helt vanlig og seg selv! Det er jo det du er best på!

  5. Enig med hilde…dumt du fokuserte på det med magen la ikke merke til det engang…og du sier du bruker humor men er alltid et lite snev av sannhet….

  6. Ååå, jeg håper bare det er tull, for kjære kjære Desiree, er det en jeg aldri håper trekker inn magen på et bilde så er det deg! Du som lærer oss så mye bra må for all del ikke lære oss å trekke inn magen på bilder!! 🙂

  7. Magen klærne og hele jenta er super 🙂 trives med bloggen og hele pakka når det ikke handler så mye om alt det de andre ikke trives med, så ja innimellom er det fint og se sånn som dette også, kjenner det er veldig mye som skal til før jeg blir veldig lei deg 🙂 🙂

  8. Jeg forstod humoren, fordi en livsstilsblogger ville ALRDI funnet på å poste et sånt bilde 😉 Det er fint å se at selv noen som trener og spiser sunt ikke alltid ser «perfekt» ut

  9. Selv om du ikke er så flink til å posere etter din egen mening, så er det ingen grunn til å trekke inn magen akkurat. Du er flott! 🙂

  10. Synes kjolen var veldig fin også jeg. Hvor er den å få kjøpt.?Fortsett som du gjør du. Digger deg 🙂

Comments are closed.