NED I VEKT? 5 ting du burde prøve – før du begynner å spise mindre!

Reklame 6. april 2021 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

 

Det slår vel sjeldent feil. De største overskriftene både i nettavisene og papiravisene i dag er «Ned i vekt før sommeren». Jeg har allerede plukket med meg dagens aviser fra butikken og er spent på hva de store sensasjonene er denne gangen. Kommer nok en liten oppdatering når jeg har skummet igjennom alle sammen 😉

I mine 17 år som personlig trener har jeg primært jobbet med kunder som vil ned i vekt, og når jeg for syv år siden valgte å begynne å jobbe online var dette også det jeg rettet meg inn i mot. Som PT er det min jobb å hjelpe kundene mine å nå sine mål, og jeg har aldri sett på det som min jobb å snakke ned folks motivasjon for å spise sunnere eller leve en mer aktiv livsstil.

Motivasjon er ikke noe vi får servert i bøtter og spann, så jeg tenker man skal hente den der man kan finne den. Men jeg har alltid hatt et stort fokus på å lære kundene mine andre fordeler ved et sunt kosthold og trening, slik at de etterhvert kan finne motivasjon andre steder også!

Fredag 9. april sender jeg ut uke 1 av kurset SPIS-TREN-LEV – helt gratis – ut til alle som står på min epost liste. Hvis ikke du står på den kan du registrere deg HER

Som jeg skriver i introduksjonen av kurset:

Ned i vekt handler ikke om å spise mindre, men om å spise smartere.

Uke 1 lærer du hvordan maten påvirker ditt energinivå, sulthormoner, metthetsfølelse og sukkersug. Du opplever kanskje maten som «problemet» men maten du spiser er faktisk ditt viktigste hjelpemiddel for å nå målene dine om en energifylt hverdag og en kropp du er glad i og med!

Så før du begynner å kutte visse matvarer ut fra kostholdet ditt, eller spise mindre porsjoner, prøv:

 

PRIORITER Å SPISE PROTEINER TIL FROKOST!

Prøv for eksempel Proteinpannekaker HER

Proteinsmoothie HER

Proteingranola HER

Proteinrike brødvafler HER

PLANLEGG EN KL.14:00 SNACK!

Gode alternativer:

  • 1 eple + 1 ss peanøttsmør
  • 1 beger 0% yoghurt + 5 nøtter
  • 1 knekkebrød med 1/2 avokado + litt agurk og tomat
  • 2 dl friske bær + 1 rute mørk sjokolade
  • 1 kaffe latte på lettmelk + 1 gulrøt + 5 nøtter
  • 1 liten proteinbar

Eller lag dine egne snackkuler HER

SLÅ AV DATA OG MOBIL MENS DU SPISER.

 

PRIORITER EN RASK GÅTUR ELLER KORT TRENINGSØKT.

Sikt deg inn på å være  20 minutter aktiv hver dag. Aktiv trenger ikke å bety trening, men her har du en kjapp økt fra www.fitfocus.no som kan utføres med en manual, en KB eller en vannflaske!

FYLL HALVE MIDDAGSTALLERKEN MED GRØNNSAKER!

Test gjerne DENNE  pastaretten som inneholder 1 kilo grønnsaker.

Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet om du ønsker å motta dette på fredag 9. april! Du reg deg HER

 

Reklame 6. april 2021 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse