Når livet ikke smiler

22. juni 2016 | Motivasjon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det høres veldig dystert ut, og det er virkelig ikke meningen. For jeg tror aldri jeg har hatt det så bra som jeg har det nå. Og selv mens jeg skriver dette begynner smilet å lure i munnvikene. 

Etter mange år alene har jeg møtt mannen i mitt liv, bloggen kjører, spennende oppdrag, onlineprogrammene mine er konstant fulle, fantastiske samarbeidspartnere, spennende framtidsplaner, dere! Livet smiler virkelig, men noen dager gir en gamle spøkelser lov til å dra en ned. Det er de dagene man må sette spotlight på gleden. Ta den frem og virkelig føle den. Kanskje litt leie dager må til en gang i blant for at man virkelig skal få følelsen av hvor godt det er å være lykkelig? På samme måte som litt støy må til for at man skal nyte stillheten?

I dag trenger jeg å sette spotlight på gleden. De tingen som virkelig gir meg glede og overskudd i hverdag!


Så, ti tinge som gjør meg glad!

 


1. Å gjøre Daniel og Vilde glad!

Alle som har noen de elsker i livet sitt vet at det ikke er noe som gir en mer glede enn akkurat det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


2. Å kunne bevege meg ute.

Jeg er en veldig rastløs sjel. Jeg trives ikke inne eller i ro med mindre det er veldig sent på kvelden, jeg har trent godt den dagen eller det er ekstremt dårlig vær.


3. En god bok.

I perioder med mye stress er litteratur min lille get away. Når jeg leser klarer jeg å slappe helt av og glemme alt annet.


4. Musikk!

Hvis jeg er litt nede eller trenger litt ekstra piff hjelper det alltid å sette på en god låt! Akkurat nå er det denne som gjelder.5. Frøya. 

Fordi hun alltid er glad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


6. Å lage et ekstra godt måltid. 

Jepp, food makes me happy.


7. Å tenke på alt jeg har å se frem til. Kjapp liste: 

Londontur med Daniel og Vilde, at pappa og familien kommer til Norge for første gang på flere år, jeg ser frem til ny jobb i august og jeg gleder meg veldig til høsten med dere som leser bloggen. Høst er alltid en deilig tid. Etter en deilig og avslappende sommer vel å merke.


8. Varme sommerkvelder. 

Med vin og godis og kortspill på terrassen.


9. Blomster. 

Aller helst en vilter buket sommerblomster.


10. At de som er glad i meg viser det. 

Dette punktet er utrolig viktig for meg. Jeg tror det er viktig for alle, men vi tørr liksom ikke alltid å si det. Så har du noen du er glad i – vis det.

 

 

 


22. juni 2016 | Motivasjon

Kommentarer (5)

  1. Lisa: Jeg skal fortsette med bloggen og alt som har med det å gjøre 🙂 Resten blir en overraskelse 😉

  2. Du e så flink! Bare det å skrive ned tingene som gjør en selv glad lysner opp humøret/dagsformen.

Comments are closed.