Når jeg fyser på noe godt!

20. desember 2016 | Uncategorized

Noe som ofte figurer på snapchat er mine to hverdagsfavoritter når jeg får lyst på noe søtt eller synes jeg har fortjent noe godt! Altså to ting jeg spiser nesten vær dag. Frossen mango- og fett-te.

Den frosne mangoen finner jeg i frysedisken på så godt som alle butikker. Jeg liker å tine den i et par minutter. Da er den fremdeles hard i midten, men litt søtere også får man ikke forfrysninger i munnen av å spise det!

Mangoen får ofte følge med min andre favoritt fett-te! Teen lager jeg på denne måten:

  • 2 ss økologisk smør
  • 2 ss MCT olje
  • 1 skvett melk eller fløte
  • 1 ss kollagen/gelatin
  • 3 dl sort te eller kaffe

Blendes til en deilig kremete te med masse skum på.

Jeg velger så klart disse to tingene fordi jeg synes det smaker godt! Bonusen er at de gir god metthetsfølelse, tar livet på sukkersuget og gir et stabilt blodsukker. Perfekt når det er et par timer siden lunsj og litt lenge til middag!

Stort Smil

Desiree

20. desember 2016 | Uncategorized