NÅR DANIEL OG DESIREE IKKE BLIR ENIGE | da bestemmer du! Hjelp oss!

12. februar 2018 | Livsstil

Ok, så et meget uvanlig blogginnlegg fra denne kanten, men nå er vi desperate og avgjørelsen skulle helst vært tatt for noen uker siden! Og bare så det er sagt – denne avstemningen er faktisk Daniel sin ide! For vi klarer bare ikke å bestemme oss!

Roten til alt hodebryet er peisen i det nye huset. En absolutt sjarmerende detalj som virkelig solgte huset når vi først var på visning. Men nå står vi her, et halvt år senere med helt andre planer for dette sjarmerende Lillesandhuset!

Huset skal få beholde sitt særpreg, med store lister, sprosser og franske dører. Men både fargevalg, gulv og interiør er av det mer minimalistiske slaget.

Fra før av har vi landet på at endevegg og peisen skal males i Decco Blue. Vi har også diskutert om vi skal fjerne borden rundt peisen, men siden vi ikke klarte å bestemme oss beholdt vi den og fikk hele peisen sparklet og pusset. Nå skal det straks maling på veggene, og igjen sto vi og så nølende på hverandre!

Borden er over 15 cm bred. Vi er enige om at den er sjarmerende, men vi er også enige om at å fjerne den vil både åpne stuen mer opp og gi den et mer moderne preg! Vi klarer ikke å bestemme oss!

Så nå har vi laget en avstemning på Facebook siden til Fitfocuse! Og vi håper virkelig at dere kan være med på hjelpe oss til å ta en endelig avgjørelse! For nå må den tas…. Du finner den HER.

 

Stort Smil

Desiree

12. februar 2018 | Livsstil