Når andre setter ord på din historie….

22. september 2016 | Motivasjon

Jeg har valgt å være åpen på denne bloggen rundt temaer som utbrenthet og spisefortyrrelser. Det er vanskelig, ikke nødvendigvis fordi det er vanskelig å dele, men vanskelig å formulere seg når noe blir så nært og personlig, samtidig så viktig å få ut!

Den siste tiden har jeg blitt bedt om å stille i flere intervjuer. Sunn Fornuftplakaten, den store slanke debatten på tv og i det hele tatt det store mediefokuset rundt kropp, spisefortyrrelser og ikke minst vårt ansvar som forbilder har vært tema. Men det har altså ikke vært lett å sette ord på det. Rett og slett fordi jeg selv vet hvordan det er å være den som blir «påvirket»,  jeg vet at det ikke er så sort og hvitt som så mange gjerne vil ha det til å være. Det hadde vært fantastiskt enkelt om det var det! 

Så jeg vil faktisk gi et lite takk til Cosmopiltan.no for å få mine egne tanker og ord ned på papiret. Du kan lese hele saken online
HER

 


Stort Smil


Desiree

 

 


22. september 2016 | Motivasjon

Kommentarer (3)

  1. Så bra du fikk akkurat dine tanker og ord med i intervjuet. Det er jo ikke altid en selvfølge (:

Comments are closed.