NÅR ALT DU HAR JOBBET FOR I 6 ÅR BLIR REVET BORT FRA DEG….

13. februar 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

På vei til årest Vixen awards delte jeg litt av hva som har skurret i kulissene det siste året. For det er jo ikke alt dere ser på sosiale medier.

 

De siste seks årene har jeg sakte, men sikkert utviklet et online konsept som jeg virkelig er stolt av!

En blogg, to bøker,  en instagram konto, app og tilslutt en medlemsside som ikke bare skulle vise at en sunn livsstil kan gjøres enkelt, men også inneholde alt du kan tenke deg av verktøyer som hjelper deg oppnå dine mål – enten du ønsket å gå ned i vekt, bli sterkere, løpe fortere eller bare trengte inspirasjon til en sunnere hverdag.

Siden skulle inneholde både daglige kostplaner, handleliste, oppskrifter, treningsplan, treningsprogrammer, videoer, gratis e-bøker, challenges og kurs. Ganske ambisiøst med andre ord.

 

To år brukte jeg på å utvikle ideen og spare penger for å kunne gjennomføre den. Og hjelp til å sette drømmene mine ut i livet fant jeg etter møte med flere firmaer og så klart grundig sjekk av referanser.

Tilslutt falt valget på et litt mindre firma, fordi eieren virkelig brant for konseptet og hadde jobbet med andre aktører i treningsbransjen.

Desember 2018 skulle siden min stå klar. I god tid til lansering 2. januar 2019.
6 måneder skulle dette firmaet ha brukt på å utvikle og teste siden. 12 måneder hadde jeg brukt på å lage nytt innhold og forberede lanseringen.

Siden ble ikke levert i desember. Den ble heller ikke lansert i januar.

Allerede her burde jeg ha skjønt at noe var galt og jeg tar fult ansvar for at jeg ikke trakk meg ut av prosjektet alt da. Men vi hadde en kontrakt, sparepengene mine var borte og tiden og pengene som alt var investert gjorde at jeg trodde løftene om forbedring.

Februar 2019 kunne jeg endelig lansere min lille baby, for er det noe fitfocus.no er så er det det. Det ligger så mye hardt arbeid i den siden! 

Men det viste seg fort at her var det mange feil som leverandøren ikke hadde oppdaget under testing… Nye løfter….nye frister, nye løftebrudd, nye feil, nye deadlines som ikke ble holdt. Dette oppsummerer de første 6 månedene fitfocus.no var i drift ganske godt. Det var mange søvnløse netter…

Hvorfor ikke bare avslutte forholdet?

Jo, der kommer jo det flotte med rettigheter og copyrights inn. For selv om jeg eier min egen side har jeg ikke lov til å gjøre endringer på den selv – jeg måtte bruke dette firmaet – eller i det minste få lov til å hente inn et annet firma.

Så går det norske firma vi hadde brukt konkurs – uten å gi oss beskjed om det…

Ikke vet jeg hva de hadde tenkt. De sto for alt av vedlikehold og oppdateringer på siden. Hvordan fant jeg det ut? Jo, jeg så at daglig leder fisket etter innspill på nytt firmanavn i en grundergruppe på Face! Jeg ble mistenksom og sjekket proff…

Ok, tenker du kanskje, men nå er jeg jo i det minste ute av avtalen med dem og kan gjøre som jeg selv vil med siden!

Nei… for etter et par uker viste det seg at det norske firma har brukt polske utviklere. Og har aldri sikret seg rettighetene til min side fra dem! Og marerittet stopper ikke der..

Så jeg sto på samme sted. Først betalt flere hundre tusen for en side med mange feil og brukt flere måneder på å få rettet opp i disse!
Så ville disse utviklerne at jeg skulle betale ennå mer for å få rettighetene til siden.

Ikke for å få lov til å endre siden, men for at DE IKKE skulle SELGE kopier av min side og mitt konsept til andre!

For 2 uker sider bestemte jeg meg derfor for at det skal lages en helt ny side/app til www.fitfocus.no. Jeg vil ikke betale ennå mer penger til disse menneskene. Som tydeligvis mener at konseptet mitt og mine ideer er så gode at de kan tjene penger på å selge det til andre.

Ja vel, da skal jeg lage noe ennå bedre!!!!

Med meg på laget har jeg et Danskt firma som utviklet appen min DESIREE ANDERSEN og et norsk firma til å lage ny fitfocuse.no, som har laget bloggen min desireeandersen.no.
Fytti katta så jeg gleder meg!

Hva skjer med www.fitfocus.no så lenge?

Den kommer til å fortsette som i dag frem til den nye siden er klar.

Det har jo blitt en veldig bra side  om jeg så skal få si det selv 😉

Kurset STERK-FLAT-GLAD mage får ikke noe annet enn positive tilbakemeldinger, snart begynner treningskurset STERKERE og mot våren skal vi så klart i gang med en ny challenge.

Og er det en ting jeg har lært etter at jeg lanserte fitfocus.no versjon 1, så er det at jeg skal være mye flinkere til å ta med dere på prosessen når vi nå skal lage fitfocus.no versjon 2!

ALT skal byttes ut! Alle funksjoner, medlemssystem, logo, farger, innhold – ALT! Og jeg kommer til å be om deres innspill fra A til Å!

Litt trist, men mest håpefullt smil 😉

Desiree

 

 

13. februar 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (7)

 1. Så utrolig kjipt og leit
  Ikke gi deg, vi er mange som heier på deg her!
  Håper ny kontrakt er bedre også for deg

 2. ❤️ Dette var leit å høre!! Det er så urettferdig og stygt, at jeg har ikke ord!!! Supert at du ser framover! Vet du at Synnøve og Vanessa skryter av deg i podcasten sin? Nå håper jeg du får ENDA flere følgere!!

 3. Har ikke ord!! Stakkars, stakkars deg! Føler virkelig med deg Desiree❤️
  Du er virkelig dyktig, og en real fighter, så jeg VET at det du lager nå vil være enda bedre! Heier på deg

  Klem Therese

 4. Nei herremin! Fulgt deg stille fra sidebenken i mange år og sett hvor hardt du har jobbet!! For en hard periode det må ha vært for deg! Heldigvis har du kampmodus i deg! I believe in you! Take back what is yours <3

 5. Du er så cool . Jeg er dansk , bor i Oslo – og heier på deg . Vil være med til at give deg feed back Stol på oss der følger deg – vi er her

 6. Kjære Desiree, for en tøff tid du har hatt. Jeg syns du er så utrolig flink og blir imponert over alt du får til. Huske at en sterk kvinne er ikke bare født sterk, men alle de tøffe tak styrke henne. Sender deg positive energi og takk for at du er one and only Fitfocus❤.

  Ha en fin Valentines dag.

  Mvh
  Fosia

Comments are closed.