NACHOS OG LAVKALORI GUACAMOLE

NACHOS OG LAVKALORI GUACAMOLE | hjemmelaget

29. desember 2017 | Godis og kaker

Det blir mye matprat på bloggen nå om dagene, men i kveld skal jeg endelig komme meg på trening! Sist økt var vel lille julaften, så nå begynner det virkelig å klø i bena! Dessuten er det på høy tid å finpusse de nye programmene jeg skal ha på LEVEL i januar. Gravid ingen hinding! Jeg skal ha saltimer så langt det går!

På kjøkkenet i dag er det først og fremst middager til FIT PÅ 30 DAGER og oppskrifter til bonushefte SØT & SUNN SNACK som har stått på planen. Bland annet lompenachos med diverse dipper.

NACHOS OG LAVKALORI GUACAMOLE

Favoritten til nachos er jo guacamole, hvor hovedingrediensen er den supersunne avokadoen! Men FIT PÅ 30 dager er et program laget til de som har et ønske om å gå ned i vekt, og da er det ikke alle ting som kan spises ubegrenset. Avokado er jo ikke bare sunn og næringsrik, den er også kaloririk.

Derfor har jeg laget en FIT PÅ 30 DAGER vennlig vri på guacamole, slik at du kan nyte den i større mengder og fremdeles få i deg de gode fettsyrene fra avokadoen. For fett er bra, i riktig mengder og fra riktige kilder!

Til 2 personer trenger du:

Fremgangsmåte

  1. 1/2 avokado
  2. 3 dl frosne erter
  3. 1/2 rød chilli
  4. 1 fedd hvitløk
  5. Saften av 1/2 lime
  6. 1 dl frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Tin ertene ved å hele varmt vann over og helle det rett av igjen.
  2. Hakk hvitløk, chilli og koriander.
  3. Mos alle ingrediensene sammen med en stavmikser
  4. Smak til med salt og pepper

NACHOS OG LAVKALORI GUACAMOLE

Lompenachos lager du ved å klippe opp lomper og legge dem utover et stekebrett. Krydre med tacokrydder og stek på 200 grader ( over/undervarme) i 8-10 minutter!

 

Det er fremdeles mulig å melde seg på FIT PÅ 30 dager – GRATIS – her

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

29. desember 2017 | Godis og kaker