MYKT OG LUFTIG PROTEINBRØD | i langpanne

2. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg vil starte med å si tusen takk for i går! Tusen takk til alle som var med på livetrening og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger fra nye medlemmer på www.fitfocus.no

Å åpne siden for nye medlemmer nå som treningssenterne er stengt har vært en vurdering i over to uker nå. Så det er så klart gøy at så mange vil være med! Også kan jeg fortsette å glede meg til å vise dere NYE fitfocus.no i mai/juni 🙂

 

I dag har tiden gått med å hjelpe nye medlemmer i gang, ta bilder for Sunkost og ikke minst oppdatere både www.fitfocus.no og appen med nye oppskrifter.

Appen har fått to nye, fitfocus.no har fått fire nye + 4 treningsfilmer. Håper det inspirerer!

En av oppskriftene er dette proteinbrødet, bakt i langpanne. Å lage proteinbrød som ikke smaker eller ser ut som stekt havregrøt er en utfordring for mange. Men som du ser gir denne oppskriften både et mykt og luftig resultat – hver eneste gange!

1 langpanne = 16 små biter

Ingredienser

  • 1 stor boks cottage cheese
  • 8 egg
  • 6 dl grovt mel
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 ts salt
  • 2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

     

  • Blend cottage cheese, egg og salt.

     

  • Rør inn alt det tørre og la røren svelle i noen minutter.

     

  • Bre røren utover en kledd stekeplate. Ca. 3-4 cm høy.

     

  • Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Brødet kan så klart fryses, men holder seg også mykt i 2-3 dager ved oppbevaring i pose.

 

Jeg titter innom senere i dag med et lite treningstips for deg som vil trene kondisjon på stuegulvet!

 

Stort Smil

Desiree

2. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

Kommentarer (5)

    1. Jeg bruker ofte kesam eller gresk yoghurt da det minner veldig om konsistensen på most Cottage cheese. Har også brukt kefir og kulturmelk eller vanlig naturell yoghurt, men disse er litt tynnere i konsistensen.

Comments are closed.