MYKT OG LUFTIG PROTEINBRØD | i langpanne

2. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg vil starte med å si tusen takk for i går! Tusen takk til alle som var med på livetrening og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger fra nye medlemmer på www.fitfocus.no

Å åpne siden for nye medlemmer nå som treningssenterne er stengt har vært en vurdering i over to uker nå. Så det er så klart gøy at så mange vil være med! Også kan jeg fortsette å glede meg til å vise dere NYE fitfocus.no i mai/juni 🙂

 

I dag har tiden gått med å hjelpe nye medlemmer i gang, ta bilder for Sunkost og ikke minst oppdatere både www.fitfocus.no og appen med nye oppskrifter.

Appen har fått to nye, fitfocus.no har fått fire nye + 4 treningsfilmer. Håper det inspirerer!

En av oppskriftene er dette proteinbrødet, bakt i langpanne. Å lage proteinbrød som ikke smaker eller ser ut som stekt havregrøt er en utfordring for mange. Men som du ser gir denne oppskriften både et mykt og luftig resultat – hver eneste gange!

1 langpanne = 16 små biter

Ingredienser

  • 1 stor boks cottage cheese
  • 8 egg
  • 6 dl grovt mel
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 ts salt
  • 2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

     

  • Blend cottage cheese, egg og salt.

     

  • Rør inn alt det tørre og la røren svelle i noen minutter.

     

  • Bre røren utover en kledd stekeplate. Ca. 3-4 cm høy.

     

  • Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Brødet kan så klart fryses, men holder seg også mykt i 2-3 dager ved oppbevaring i pose.

 

Jeg titter innom senere i dag med et lite treningstips for deg som vil trene kondisjon på stuegulvet!

 

Stort Smil

Desiree

2. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

Comments are closed.