Myke sjokoladekarameller med kun 2 ingredienser; sukkerfri

15. oktober 2015 | Godis og kaker

Livet som sunn mat elsker har blitt så vanvittig mye enklere etter at Fibersirrup kom på markede!

Jeg tror ikke jeg har en eneste ting i kjøkkenskapet som jeg bruker like mye som den. Til baking, på grøt, pannekaker, i smoothies og nå har jeg funnet ut at den er helt genial å bruke for å lage karamell! Du trenger ikke å dra frem så mye som en kjele!

 

Til 16 karameller trenger du:

100 gram sukkerfri sjokolade

1 1/2 dl fibersirrup gold

 

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen over vannbad og rør inn sirrupen.

Fordel massen i en kledd brødform eller små former.

Settes i fryseren til den har stivnet.

 

Tips: Jeg la valnøtter i bund av mine former og strødde litt grovt salt over! Moms!

 

Til de av dere som har kjøpt tilgang til FIT på 30 dager kan jeg komme med nyheten om at jeg har gjort en liten oppdatering på siden i dag, og dere finner nå en helt ny kategori – nemlig Snacks! Ta en titt.

 

Smil

 

Desiree

 

Notater:
#sukkerfri


#glutenfri


#funksjonellmat


#karamell


#konfekt


#sjokolade


#sukkerfrigodis


#sukkerfrijul


#julegodt


#julekonfekt


#firbersirrup


#gold


#søttogsunt


#suntgodis


#utensukker


#allergivennlig

 


15. oktober 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (7)

  1. Hei, har nå testet banankjeksen din og nå disse myke sjokoladekaramellene. Begge oppskrifter har falt i smak hos både store og små. Jeg brukte derimot tørristede mandler som jeg grovhakket i bunnen.Hadde de i brødform men neste gang blir det i former. Da slipper man jobben og klisset med å dele de i porsjoner etterpå.Fortsett den gode jobbe med å legge ut god inspirsjon 🙂 MvhChristo

Comments are closed.