Myke rundstykker uten egg og gluten

19. juli 2015 | Frokost

Å bake lavkarbo og/eller glutenfritt lar seg helt klart gjøre, men å få en god og myk brødkonsistens er straks litt værre.

Men her har noen fått det til!

Men funksjonellmat kan!

Vanligvis liker jeg å lage ting selv, men denne brødmiksen inneholder en del kostbare spesialprodukter, som chiafrø og hempprotein, noe som gjør prisen veldig forsvarlig.

I tillegg sparer jeg tid, og tilbake til konsistensen – den klarer jeg ikke selv.

Perfekt når man vil kose seg litt ekstra på morningene, uten at det tar ekstra tid.

Jeg fant faktisk denne på Meny, men du får også kjøpt den på helsekosten.

Dere som følger med på Snap (desireeandersen) fikk i går se meg bekjempe dørstokkmila!

Økten + flere andre effektive treningsøkter på under 20 minutter kommer senere i dag.

SøndagsSmil

Desiree


19. juli 2015 | Frokost

Kommentarer (2)

  1. Så godt det så ut !! 🙂 Ta gjerne turen innom min blogg å legg igjen en kommentar om ønskelig.Ha en super søndags kveld 🙂

  2. mm disse såg jo veldig gode ut, tror jeg skal prøve disse både for meg selv som driver med livsstilsendring og datteren med diabetes 1 🙂 takk for tips ! 🙂

Comments are closed.