MYKE PROTEINRUNDSTYKKER | med bygg og havre

23. mars 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Tja, hva skal man si? Ny uke, nye muligheter?

jeg har brukt dagen i dag på å spille inn to nye treningsfilmer for medlemmene på www.fitfocus.no, så jeg har i det minste fått startet med litt trening. Det er 100% forbedring fra sist uke, som egentlig bare var et kaos fra ende til annen. Nå har vi endelig fått organisert oss hjemme i forhold til jobb, hjemme skole og aktivisering av barn. Så er håpefull for denne uka 😉

Jeg har lovet dere oppskriften på disse deilige proteinrundstykkene, og jeg kan samtidig avsløre at jeg har en ny bolleoppskrift på vei. Og dette er nok noe du ikke har sett før!

Sukkerfri proteinboller med kun 100 kalorier per bolle! Gled deg!

Men først disse!

Til 6 rundstykker trenger du:

Ingredienser

  • 1 liten boks cottage cheese
  • 4 egg
  • 3 dl byggmel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Blend cottage cheese, egg og salt.
  • Rør inn alt det tørre og la røren svelle litt i noen miuntter
  • Form til 6 rundstykker og stek midt i ovnen i ca. 20 mintter

Jeg kaster med rundt og legger oppskriften ut i appen min også! Titter du innom på Instagram senere i dag, så skal jeg få delt øvelsene fra en av øktene som ble filmet i dag. Du finner meg på instagram HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

23. mars 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter