Havrerundstykker med spelt

MYKE HAVRERUNDSTYKKER | perfekt til julefrokosten

19. desember 2017 | Boller & Brød

God morgen alle sammen.

I går ble det en litt rolig dag for meg. På planen sto egentlig trening – endelig, etter at det ble nedprioritert til fordel for julehefte sist uke. Men formiddagen gikk ikke helt etter planen. Ikke noe problem tenkte jeg, jeg trener i kveld! Vel, det gikk altså ikke!

Da klokken passerte fire hadde jeg rett og slett vondt i hele kroppen og hadde på følelsen av at klokka var ti på kvelden. Om det var alt stresset fra de to siste ukene som tok meg igjen eller det faktum at jeg begynner å bli veldig gravid vet jeg ikke. Sansynligvis en kombinasjon. Så i dag prøver vi oss med trening på formiddagen!

Før den tid skal jeg gå live både på Facebook og Instagram. Jeg skal ta en av konfekt oppskriftene fra julehefte mitt og lage to slags småkaker av den i stede! Uten sukker, melk og gluten! Titt innom fra kl.11:00. Filmene blir så klart liggende.

Hvis ikke du har lastet ned Julehefte mitt ennå så ligger det øverst på Facebooksiden min. 

Fra julehefte mitt er også disse deilige rundstykkene. Bakt på spelt og havre, halv grove og myke. Perfekt til julens frokostbord! 

 

Følg meg gjerne på Instragram eller Snapchat (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

19. desember 2017 | Boller & Brød

Kommentarer (2)

Comments are closed.