Mye god mat i brød.

10. september 2014 | Livsstil

Brød har blitt en utskjelt matvare de siste årene. Litt uforskylt mener nå jeg, for som med alt annet handler det om mengde og innhold.

En sandwich av godt grovt brød, med hele korn og frø metter lenge og holder tarmene sunne og friske.

Her sammen med kylling som et magert, proteinrikt og kalorilett pålegg.

Avokadoen bidrar med sunne fettsyrer og gir hele måltidet en ennå lavere blodsukkerstigning.

Moms!

 

– Desiree


10. september 2014 | Livsstil

Kommentarer (8)

  1. Emilie: Akkurat denne eeeeeeer vel ikke av dem med best innhold 😛 Ble nesten sjokkert da jeg så fruktsukker som når tre på innholdslisten og honning lengre ned! Fruktsukker er ikke mye bedre enn vanlig sukker, så sunnere enn brus er den, og den smaker jo godt! Men jeg kommer ikke til å kjøpe denne annet enn med måte 🙂

  2. Hva er så galt med fruktsukker? Tenker du på alle de ulike typene som negative, også de som påvirker blodsukkeret lite?

  3. Ruth: Jeg tenker på at det er «unødvendig» å drikke kalorier, spesielt fra sukker da det ikke tilfører kroppen annet enn tomme kalorier uten næring, kalorier som blir omdannet til fett om ikke de brukes 🙂 Det er svært lite som skiller fruktsukker fra vanlig sukker, det eneste er at de har LITT mindre påvirkining av blodsukkeret 🙂

  4. helt enig med deg! Velger man grove varianter med mye korn og sunt pålegg er brød gull verdt 🙂

Comments are closed.