MY TRAINER MADE ME DO IT | mageøvelse med sklimatter

15. oktober 2018 | Øvelser

Som jeg skrev for to uker siden har jeg begynt å trene med en annen Personlig Trener. Det er fort gjort å låse seg litt fast i sin «egen greie» og jeg trengte rett og slett å utfordres av noen andre for å motivere meg til trening igjen. Og utfordre meg har Sigrid virkelig gjort! Særlig i valg av øvelser!

Du vet sikkert hvordan det er når du selv skal velge hva du skal trene. Det er fort gjort å velge de øvelsene du synes er gøy eller som du føler at du mestrer. Det er fint det. For trening skal jo være gøy, og mestringsfølelse er også viktig, men det er også viktig å bli utfordret.

Så i dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele en av mageøvelsene Sigrid har gitt meg. Hun har satt den opp som en øvelse på ball. Men siden ikke alle har ball hjemme har jeg valgt å modifisere den litt – og vise dere den på matter.

Mattene kan fint erstattes av både raggsokker, grytekluter og engangs tallerkner.

Ta utgangspunkt i en høy planke. Sørg for at du strammer magen godt.

Trekk knærne langs gulvet og frem mot albuene.

Skli  rolig og kontrollert tilbake til høy planke.

Trekk så føttene frem igjen, men denne gangen med strake ben!

Dette er da en repetisjon.

Det finnes ikke mageøvelser som kun trener nedre eller øvre del av magen. Mageøvelsene henger sammen og jobber sammen! Men her kjenner du hvertfall at den nederste delen av magen er på jobb!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

15. oktober 2018 | Øvelser