My sunday workout – 100% aktivitet på 20 minutter!

26. september 2016 | Trening

Som dere sikkert skjønte av gårsdagens siste innlegg har jeg hatt «den uka». Alle damer, og sikkert mange menn skjønner hva jeg mener når jeg sier det. Og dessverre har jeg pleiet sofaen litt mer enn jeg har pleid løpeskoene i helgen.

Planen var å vente til mandag. Noen som kjenner seg igjen? Men det faktumet er at en slik mentalitet irriterer meg, hos meg selv. Så i går ettermiddag bestemte jeg meg for 
å bare gjøre det!

 Og det føltes fantastiskt!!!!
Jeg har veldig høy innstilling på min klokke. For de fleste vil dette tilsvare over 100%


 

Jeg ble så klart bedt om å dele økten med dere, og det gjør jeg gjerne! Praktisk at jeg da har filmet den en gang før 😉

 

4 øvelser som utføres som en TABATA. Kondisjon, mange, rumpe og lår on fire!

 

TABATA = jobbe 20 sekunder – 10 sekunder pause – 8 ganger = 4 minutter per øvelse. Jeg bruker appen Pocket WOD til å ta tiden.


Gjør deg ferdig med en øvelse før du går videre til neste.


Liten gulrot – her snakker vi HØYT kaloriforbruk!

 


Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

Stort Smil

Desiree


 


26. september 2016 | Trening

Kommentarer (6)

  1. haha jeg tenker noen ganger at jeg skal vente til mandag, men så klarer jeg ikke å vente fordi ting må skje NÅ.og så når mandagen kommer – da kommer det så mye ekstra motivasjon og energi 😀 😀

  2. Off topic; men lurte på hva dine tanker rundt kokosolje som kosttilskudd er.Er så mye forskjellige meninger og tanker om dette. Tenker på å eksempelvis ha en teskje med kokosolje i smoothien jeg drikker til frokost hver morgen. Er det slik at det vil øke forbrenningen og er gunstig i forhold til vektnedgang, eller er det ikke det mtp at det er mettet fett og inneholder mye kalorier?

  3. Heidi: Jeg har ingen formening om det øker forbrenning osv 🙂 Men 1 ts mettet fett om dagen er uansett ikke farlig, så får vi forholde oss til det til folk er ferdige med å diskutere alle andre helsefordeler ved kokosolje 🙂

  4. Digger denne økta 🙂 Vurderte å kjøre den i dag, men har utsatt den til i morgen kveld etter 12 timer på jobb. Deilig med ei hard og god økt da, gleder meg til den!

Comments are closed.