My morning Elixir.

My morning Elixir

6. april 2017 | Smoothies & Juice

/inneholder affilatelink/

Som mange av dere vet er jeg skikkelig dårlig på å drikke vann! Det er også en av grunnene til at jeg starter hver eneste dag med et stort glass kaldt sitronvann.

Sitronvann er både oppfriskende og har mange gode effekter på min kropp, og så har jeg i det minste fått i meg 3 dl vann, bare 7 igjen!

Men i det siste har sitronvannet mitt fått besøk av 2 små te skjeer Morning Elixir fra pureskin.no.

Som dere vet er ikke jeg noe frokostmenneske, så dette er rett og slett mitt forsøk på å gi kroppen min en ennå bedre start på dagen. Fra før av drikker jeg jo fett- teen min, men selv om den gir meg god energi utover formiddagen tilfører den ikke akkurat kroppen andre viktige ting som proteiner, vitaminer og antioksidanter.

Det gjør denne.

Jeg har testet grønne saker som dette tidligere, uten hell. Jeg klarer rett og slett ikke å drikke noe som smaker gress eller alger, men denne smakte faktisk ikke noe. 3 dl kaldt vann, saften av 1/2 sitron, 2 ts av denne og vips – My morning Elixir.

My morning Elixir.

Du finner flere slike super blender under merke Alchemy. Alle sammen økologiske og veganske. Med tanke på at jeg ikke spiser frokost syntes jeg at denne passer meg og mine behov perfekt, men de har også en Sports Blend og en Beauty Blend.

Serien er utviklet av ernæringsekspert Karen Newby, og er en kombinasjonen av planteproteiner og supermat. Du får både hemp protein, erteprotein, acai, camu camu, baobab og spirulina, skreddersydd for å gi mer energi, bedre immunforsvar, vakker hud, sterkere hår og negler og bedre fordøyelse. Alle ingrediensene er økologiske og produktene er helt uten søtning, smaksstoffer eller konserveringsmidler.

Ekstra pluss er at du kan få kjøpt dem i små pakker slik at man faktisk kan teste produktet til en ok penge før man kjøper noe som bare blir liggende i kjøkkenskuffen! Been there – done that!

Nå hiver denne damen seg rundt og setter snuten mot Oslo! Møter og kurs i dag!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

6. april 2017 | Smoothies & Juice