My morning BOOST

10. oktober 2016 | Frokost

Som jeg skrev sist uke er det på tide at jeg tar litt grep om mitt eget kosthold. Det har vært en utrolig hektisk jobbperiode, egentlig siden påske, og det har påvirket kostholdet mitt i negativ rettning. Det er ikke det at jeg har spist usunt – jeg har rett og slett spist for lite av de tingene som gir meg ekstra overskudd og god energi! Det merkes på trening, det merkes i hverdagen og det synes godt på hud og hår!

Når kroppen ikke får nok næring nedprioriterer den ting som hårvekst, hud og negler. Jeg føler meg mildt sagt høstgrå – både på innsiden og utsiden! Men når problemet er lokalisert er det jo bare å finne løsningen!

 

Jeg liker å komme godt i gang fra morningen av, og stater hver dag med en kopp fett – te. Denne lager jeg av sort te, 10 gram smør og en slatt fløte. Sammen med et stort glass vann og en shot med ingefær, sitron og gurkemeie. Hvordan du lager ingefær shot kan du lese


HER,jeg har bare tilsatt sitron og gurkemeie.

Jeg er ikke noe frokostmenneske, så når dagen starter klokken 6, er dette nok til å gi meg en god start frem til frokost i ni, ti tiden.

 

En typisk frokost for meg er havregrøt, smoothie eller
DISSE

tynne proteinpannekakene.

 

Det føles utrolig godt å ha fokuset tilbake på riktig plass. Utrolig hvor fort man kan glemme seg selv når andre ting må prioriteres! Helt idiotisk egentlig, for det hjelper jo ingen at man blir sliten og har dårlig energi!

Sammen med en liten joggetur har denne uka fått en flying start! DIGG!

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Smil

Desiree

 

 

 

 


10. oktober 2016 | Frokost

Kommentarer (2)

  1. Monika: Det er litt smak og behag, men jeg bruker 2 sitroner og 2 ss gurkemeie til 1 liter 🙂

Comments are closed.