My butt burning combo + konkurranse

22. november 2016 | Øvelser


/skrevet i samarbeid med Trimtex/

 

I fjor kan jeg godt huske at jeg var litt lei Black Friday før det i det hele tatt hadde begynt. I år er det noe helt, helt annet! For i år skal jeg selv få muligheten til å gi dere noen helt rå tilbud! Både gjennom mine samarbeidspartnere og på min FIT online BOOTCAMP!

Som oppvarming til salget kjører Trimtex nå en morsom konkurranse på sin Facebook side. Hvor du kan vinne flotte produkter ved å tippe priser på salget! Du finner konkurransen


HER

.


 Morsom vri altså!

Ellers så titter jeg bare innom for å dele en aldri så liten favoritt nå om dagene. Denne kombinasjonen av tre øvelser med Mini Bands! Jeg bruker den både som oppvarming og «finisher» på legdays. (Noen ting høres bare så rart ut på norsk? Beindag?)

 


Knebøy med strikk rundt knærne + abduksjon


Knebøy med strikk rundt anklene + ekstensjon


12 repetisjoner på hver variant – 3 gangerGleder du deg til black friday? 


Smil


Desiree

 


22. november 2016 | Øvelser

Kommentarer (1)

Comments are closed.