Music and shots for everybody!

9. februar 2015 | Livsstil

Først må jeg jo si tusen takk for alle innspill og tilbakemeldinger. Et stort, stort takk!

Denne internett verdenen kan fort bli litt ensom, noen dager må jeg bare stikke hode litt ut gjennom skjermen å spørre om dere er der, om dere er fornøyd. Ellers har jeg bare tall og statistikker å forholde meg til, jeg trenger mennesker!

I dag hadde jeg egentlig tenkt jeg skulle dele med dere hvordan du kan lage ingefærshots uten juicesentrufuge.

Jeg elsker ingefærshot, og starter stort sett alle trøtte morninger med en.

  Ingefærshot er

 • oppkvikkende!!!!!!!!!
 • øker forbrenningen
 • er antibiotosk
 • er bra mot betennelser i kroppen
 •  øker blodgjennomstrømningen.

 Jeg er ikke så glad i ren ingefærshot, så tilsetter gjerne litt eple i min.

Epler inneholder næringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andre mineraler og vitaminer i mindre grad.

 

Jeg pleier å lage mye når jeg først er i gang! Vi snakker bortimot en kilo ingefær.

 
Du trenger:


Stavmikser eller blender


Sil


Kaldt vann


Ingefær


Eplejuice (ikke fra konsentrat)


Slik gjør du:

 • Skrell og kutt opp ingefær i små biter.
 • Tilsett nok vann til at det akkuart dekker ingefæren.
 • Blend til du får en masse.
 • Tilsett mer vann. Hvor mye avhenger av hvor sterk du vil ha den, og hvor mye ingefær du har brukt. Fargen skal være som på bilde.
 • Blend mer
 • Hell igjennom en sil og sett kaldt

Tilsett eplejuicen ved servering.

Anbefalt dose 4-8 cl per dag.

Båndski!

 

Tilslutt har jeg snekret sammen en ny spilleliste for februar.

Jeg oppdaterer den nok gjennom måneden. Her har jeg tatt med flere av forslagene dere kom med i januar. Kom gjerne med flere.

Personlig synes jeg denne ble bedre 😉 Gjør oppmerksom på at jeg har lagt inn egnet musikk til oppvarming og uttøyning på begynnelse og slutt.

 

 

 

 

Ha en fin dag videre.

 

-Desiree


9. februar 2015 | Livsstil

Kommentarer (6)

 1. Hei! Jeg er en person som så godt som aldri leser blogg, og hvertfall ikke kommenterer, men nå må jeg bare! Du er en stor inspirasjon 😀 Blogger så innmari bra. Du retter det til OSS 🙂 Skriver akkurat passe nok om deg selv, noe som er kjempebra å lese om, men ikke om hvor mye og hvor flink du er til å trene (sånt får meg bare til å få dårlig selvfølelse, hehe). Fulgt fitpå30 nå, og virkelig fått stramma opp og mista noen kilo etter et svangerskap for mange mnd siden! Og nå var virkelig kremen den spillelista! Passa bra til kveldens økt 🙂 TUSEN TAKK! 😀

Comments are closed.